Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ PARTİ ÇEKMEKÖY İLÇE TEŞKİLATI, YENİ YERİNDE…

Çekmeköy Şahinbey Caddesi üzerinde

Çekmeköy Şahinbey Caddesi üzerinde daha merkezi bir noktaya taşınan İYİ Parti İlçe Başkanlığı, yeni yerinde faaliyetlerini sürdürüyor. Çekmeköy’e daha iyi hizmet için yenilendiklerini gazetemize açıklayan İlçe Başkanı Dilaver Koç, “Malum pandemi sürecinin gereklerine uygun şekilde çalışmalarımız aksamadan devam ediyor” dedi.

İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nın her geçen gün daha geniş kitlelerle kaynaştığını www.yerelgazete.com.tr ye açıklayan İlçe Başkanı Dilaver Koç, “Geçtiğimiz Ocak ayındaki kongremizin ardından malum salgın süreci ile karşılaştık ve bir süre faaliyetlerimizi bu yönde ayarladık. Koronavirüs’le mücadele boyunca toplumun değişik kesimlerinden vatandaşlarımıza, yardımlaşma ve dayanışma hususlarında yardımcı olmak adına çeşitli çalışmalarımız oldu” dedi.

İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç; “Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti İstanbul il kongremizi tamamladık ve önümüzdeki aylarda da genel merkez kurultayımıza hazırlanıyoruz. Gelinen süreçte devam eden Pandemi süreci ve bu sürece uygun şekilde halka yönelik faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Partililerimizle birlikte daha iyi hizmet için ilçe merkezimizi yeniledik. Yine Şahinbey Caddesi üzerinde Madenler Meydanı’na daha yakın olan yeni yerimizde çalışmalarımız durmadan devem ediyor” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç