Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti Çekmeköy projelerini anlatmaya devam ediyor..

İYİ Parti Çekmeköy Adayı

İYİ Parti Çekmeköy Adayı Özgür Güneş Öçalan, toplumun tüm kesimlerine hitap eden projelerini sahada anlatmaya devam ediyor.

İYİ Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Özgür Güneş Öçalan ve ekibi seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor. Sultançiftliği Mahalle Muhtarı Engin Çelik ziyareti ile güne başlayan Özgür Güneş, esnaf ziyareti ile projelerini tanıttı. Öçalan daha sonra Çekmeköy’ün ileri gelenlerinden Birleştirici ve Sanayici İş Adamları Derneği Kurucu Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya’yı ziyaret etti.

İYİ Parti ekibi güne Soğukpınar Halk Pazarı’nda aday ve proje tanıtımı ile devam etti. Site ziyaretinde bulunan Özgür Güneş ve ekibi liyakatli kadroların sorunları çözeceğinin altını çizdi. İftar vakti davet edildiği ev ziyaretinde iftarı açtıktan sonra kafede gençlerle buluştu.

Gençler için hazırladıkları projelerden bahseden Özgür Güneş, sokak hayvanları için hazırladığı projeleri de anlattı. Sosyal medyada da ses getiren sokak hayvanları projesi Çekmeköylüler’den tam not aldı. İyi Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Özgür Güneş Öçalan sahada iddiasını sürdürüyor.

Reklamı Geç