Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ PARTİ ÇEKMEKÖY TEŞKİLATI, GECE GÜNDÜZ DEMİYOR…

10 Mayıs Engelliler Haftası

10 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle ilçede faaliyet gösteren İşitme Engelliler Spor Kulübü’nü ziyaret eden İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç, “Engelli vatandaşlarımız da bizim iktidarımızda iyi olacak” dedi.

Çekmeköy’de saha çalışmalarını en etkin şekilde sürdüren Dilaver Koç başkanlığındaki İYİ Parti Teşkilatı, gecesini gündüzüne katarak halkın içinde olmaya devam ediyor. 24 Haziran seçimlerine doğru temposunu daha da yükselten İYİ Parti Çekmeköy Teşkilatı, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamak üzere faaliyetlerini sürdürüyor.

İYİ Parti genel merkez ve İstanbul il yönetiminden üst düzey temsilcilerin katılımıyla geçtiğimiz günlerde ilçedeki STK’lar, esnaf ve işadamları ile çok sayıda kurum ve kuruluşa ziyaretler gerçekleştiren Çekmeköy İlçe Başkanlığı, bu hafta da 10 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle ilçede faaliyet gösteren İşitme Engelliler Spor Kulübü’nü ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Şahinbey Caddesi üzerindeki spor kulübü merkezini ilçe yöneticileri ile birlikte ziyaret ederek Kurucu Başkan Sıtkı Aydemir ve kulüp yöneticileri ile bir süre görüşen İlçe Başkanı Dilaver Koç, işaret dili yardımıyla sporcu gençlerin kendilerinden talep ve beklentilerini dinledi. İYİ Parti olarak kendilerinin engellilere ilişkin çok önemli projeleri olduğunu kaydeden Dilaver Koç, “Toplumumuzun önemli bir gerçeği olan engelli bireylerimize her zaman duyarlı olacağız. Sizlerin istek ve taleplerine çözüm bulmak bizlerin asli görevi olacak” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç