Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ PARTİ ÇEKMEKÖY TEŞKİLATI’NDAN COŞKULU PROGRAM..

Av. Abdulvahap Deveci, Eğitimci

Av. Abdulvahap Deveci, Eğitimci Bayram Sevgen ve Doç. Dr. Bayram Erzurumluoğlu gibi isimlerden oluşan milletvekili aday adaylarını tanıtan İYİ Parti Çekmeköy Teşkilatı, coşkulu bir programa imza attı. İlçe Başkanı Dilaver Koç, “Ankara’ya liyakatli ve donanımlı vekiller göndereceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

2023 seçimlerine adım adım yaklaştığımız şu günlerde partilerin milletvekili aday adayları da meydana inmeye devam ediyor. Hafta sonu partililerin yoğun katılımıyla aday adayı tanıtım töreni gerçekleştiren İYİ Parti Çekmeköy İlçe Teşkilatı, coşkulu bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yaşar Özkan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Kaya Hazine, Sancaktepe İlçe Başkanı Sezgin Öztürk, Sultanbeyli İlçe Başkanı Özkan Öztürk ve Meclis Üyesi Bora Kılıç programa katılan isimler arasındaydılar. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan program Milletvekili Aday Adayları Av. Abdulvahap Deveci, Eğitimci Bayram Sevgen ve Doç. Dr. Bayram Erzurumluoğlu’nun 20’şer dakikalık sunumları ve sonrasında soru-cevap bölümleri ile devam etti.

Tanıtım töreninin açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in de her defasında söylediği üzere mutlak iktidar ve birinci parti olacağımız inancıyla, şehrin en ücra kesimlerine varana kadar dört bir yanda gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün de ilçe teşkilatımızın üyesi aday adayı arkadaşlarımızı sizlerle biraraya getirmek için bu programı tertipledik. Bu seçim Ankara’ya liyakatli ve donanımlı milletvekilleri göndermek istiyoruz. Partimizin her bir ferdi ve aday adaylarımızın tamamı ülkesini, milletini, bayrağını ve devletini seven liyakatli ve donanımlı arkadaşlarımızdan oluşmaktadır” şeklinde konuştu.

İsimleri tek tek anons edilerek tanıtımları yapılan milletvekili aday adayları eğitimden sağlığa, adaletten ekonomiye ülkenin genel ve yerel sorunlarına yönelik önemli değerlendirmelerde bulundular. İYİ Parti ile Millet İttifakı iktidarında tarım, hayvancılık, gıda, teknoloji, bilim, eğitim ve üretim politikaları başta her alanda büyük hamleler yapılacağını kaydeden aday adayları mevcut iktidarın 20 yılı aşkın sürede memleketi geriye götürmekten başka bir iş yapmadığını vurguladılar.

Milletvekili Aday Adayı Av. Abdulvahap Deveci, “Zora geldiklerinde sürekli aynı gemide olduklarını söyleyenler hiçbir zaman bizlerle aynı noktada olmadılar. Oyunu değiştirmeden oyuncuyu değiştirmenin bir faydası olmayacak. Türk siyaseti, kendi şahsi çıkarlarını, ülke çıkarlarının üzerinde tutan, ipsiz, sapsız, hırsız, çapulcu tayfasından bir an önce kurtulmalıdır. Bunu başaramadığımız sürece, iktidarın değişmesi, ülke adına hiçbir şeyi değiştirmeyecektir” şeklinde konuştu.

Yine milletvekili aday adayları Eğitimci Bayram Sevgen ve Doç. Dr. Bayram Erzurumluoğlu da eğitim konularına ağırlık verdikleri konuşmalarında başta LGS, KPSS ve YÖK’ün kaldırılması olmak üzere mesleki eğitime önem verilmesi ve atanmayan öğretmenler sorununun çözümü gibi köklü değişimler yapılacağını ifade ettiler. Soru cevap bölümünde ise ülkemizin talan edilen yeşil doğası ve maden ocakları gibi pek çok konu partililer tarafından soruldu aday adayları tarafından cevaplandırıldı.

Reklamı Geç