Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY İYİ PARTİ, 3.5 AYDA 21 MAHALLEYİ KARIŞ KARIŞ TARAYACAK..

‘Anlatİstanbul’ programlarının ikinci ayağı

‘Anlatİstanbul’ programlarının ikinci ayağı ‘2yakaİstanbul’ çalışmaları kapsamında Merkez Mahallesi’nden start veren İyi Parti Çekmeköy Teşkilatı, bu hafta Mimar Sinan’da sahaya indi. 3.5 ay boyunca halka gideceklerini kaydeden İlçe Başkanı Dilaver Koç, “21 mahallemizi tarayarak, 7’den 70’e herkese ulaşacağız ve herkesin derdine ortak olup birlikte çareler üreteceğiz” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yurt genelinde hız kesmeyen esnaf ziyaretleri devam ederken, İstanbul teşkilatları da biran olsun sahadan kopmuyor. 39 ilçenin her mahallesinde gerçekleşen ‘Anlatİstanbul’ programlarının ikinci ayağı ‘2Yakaİstanbul’ çalışmaları da son sürat devam ediyor. Çekmeköy’de Merkez Mahallesi’nden başlayan sokak çalışmaları bu hafta Mimar Sinan Mahallesi’nde ‘Kapı çal, gönül al’ sloganıyla devam etti. Çekmeköy’ün her caddesini ve sokağını karış karış gezerek halkı dinleyeceklerini kaydeden İlçe Başkanı Dilaver Koç, “Merkez Mahallesi’nden Hüseyinli’ye 3.5 ay sürecek çalışmalar kapsamında 7’den 70’e tüm vatandaşlarımıza ulaşacağız” dedi.

Bu çalışmalarda sokağın nabzını tuttuklarını anlatan İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç, “2 yakamız biraraya gelmiyor, söyleminden hareketle yola çıkarak geçtiğimiz hafta Merkez Mahallesi’nden başlattığımız saha çalışmaları bu hafta Mimar Sinan Mahallesi’nde devam etti. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız, meclis üyelerimiz, il ve ilçe yöneticilerimizin de katıldığı saha çalışmalarında vatandaşımızı dinliyoruz. Esnafından işadamına, sokaktaki vatandaşından ev hanımına, öğrenciler, kadınlar, genci, yaşlısı herkes dertli, herkes perişan, herkes mutsuz ve umutsuz. Çarşı, pazar ateş pahası. Fiyatlar uçmuş gitmiş. Marketler, kasaplar yangın yeri. Halkın alım gücü yerlerde. Maaşlar cebe girmeden eriyor. Milletimiz ‘kurtarın bizi, artık iki yakamız biraraya gelsin’ diye feryat ediyor” dedi.

Reklamı Geç