Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti Çekmeköy’e yeni aday adayı Hanife Engin!

Genel Başkanı Meral Akşener’e

Genel Başkanı Meral Akşener’e benzerliği ile dikkatleri üzerine çeken İYİ Parti’li Hanife Engin, Çekmeköy Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Çekmeköy teşkilatını buluşturan aday tanıtı programında konuşan İlçe Başkanı Dilaver Koç, “Kadınların olmadığı hiçbir işte başarı gelmiyor” dedi..

İYİ Parti Çekmeköy İlçe Teşkilatı’nda meclis üyesi Bora Kılıç’tan sonra yeni bir aday adayı daha sahaya iniyor. Genel Başkan Meral Akşener’e benzerliği ile dikkatleri üzerine çeken İYİ Parti’li Hanife Engin, Çekmeköy Belediye başkan aday adaylığını resmen açıkladı. İlçe teşkilatının buluşmasına vesile olan Engin’in aday adaylığı tanıtım programına İlçe Başkanı Dilaver Koç, meclis üyesi ve belediye başkan aday adayı Bora Kılıç, ilçe yöneticileri ve partililer yoğun katılım gösterdi.

Programda partililere hitap eden İlçe Başkanı Dilaver Koç, kadınların her işte olduğu gibi siyasette de başarının anahtarı olduğunu ifade etti. “Verdiğimiz her görevi en güzel şekilde yerine getiren kadınlarımızın olmadığı hiçbir işte başarı gelmiyor” diyen Koç, Hanife Engin’e çıkmış olduğu yolda başarı dileklerini iletti. 31 Mart’ta büyük bir sürprize imza atacaklarını kaydeden Başkan Koç, “Göreceksiniz mutlaka başaracağız ve 1 Nisan sabahı Çekmeköy’e güzel bir 1 Nisan şakası yapacağız” dedi.

İYİ Parti Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı Hanife Engin de yaptığı konuşmada uzun yıllar yaşadığı Çekmeköy’ü iyi bilen birisi olarak bu yola çıktığını ifade etti. Çekmeköy’ün tüm sorunlarına vakıf olduğunu ve çözüm yollarını da iyi bildiğini kaydeden Engin, 31 Mart’a kadar durmadan yorulmadan çalışarak seçimi kazanacaklarına inandığını söyledi.

Reklamı Geç