Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ PARTİ İSTANBUL İL’DEN ÜMRANİYE ÇIKARMASI..

Göreve gelmesinin ardından İstanbul’un

Göreve gelmesinin ardından İstanbul’un 39 ilçesinde yoğun saha çalışmaları başlatan İYİ Parti İl Başkanı Yücel Coşkun ve ekibi, üst üste yaptığı programlarla Ümraniye’ye ayrı önem verdiğini gösterdi..

Ümranye’de yerel seçimlere yönelik istişare ve ziyaret programları gerçekleştiren İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun ve ekibi, ilçelerde yoğun saha temaslarını sürdürüyor. Beraberinde 1. Bölge Teşkilat Başkanı Oğuzhan Hasar, İl Başkan Yardımcıları Fatih Erkul, Özgür Güneş Öçalan ve il yöneticileriyle Ümraniye İlçe Başkanlığını ziyaret eden İl Başkanı Yücel Coşkun, İlçe Başkanı Yüksel Karaçam, meclis üyeleri ve teşkilat mensuplarıyla biraraya gelerek yerel seçim gündemine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundular.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun, “Ülkemizin her köşesinde olduğu gibi, kentimizde de var gücümüzle çalışarak milletimizin hak ettiği iyi belediyecilik hizmetini sağlayacağız. Ülkemiz, güneşli günlere kavuşacak” dedi.

İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanı Yüksel Karaçam da 31 Mart seçimlerinin önemine vurgu yaparak durmadan, yılmadan, yorulmadan mahalle mahalle gezeceklerini ve her kapıyı çalarak milletin gönlüne girmek için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Reklamı Geç