Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ PARTİ ÜMRANİYE TEŞKİLATI KARAÇAM’LA DEVAM..

İYİ Parti’nin İstanbul ilçelerindeki

İYİ Parti’nin İstanbul ilçelerindeki kongre süreci devam ediyor. Geçen hafta Sancaktepe ve Maltepe gibi ilçelerden sonra bu hafta da Adalar, Ataşehir, Pendik, Ümraniye ve Çekmeköy’de kongreler vardı. Ümraniye Nikah Sarayı’nda 3. olağan genel kurulunu gerçekleştiren İYİ Parti İlçe Başkanlığı, tek liste halinde mevcut başkan Yüksel Karaçam’la devam dedi.

İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı’nın Nikah Sarayı’ndaki 3. olağan genel kurulu parti üst düzey yöneticiler, teşkilat mensupları ve delegelerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. İYİ Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Ahmet Çelebi, DEVA Partisi İlçe Başkanı Hasan Keleş, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu, CHP Meclis Üyesi Sacit Eyüboğlu, ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı, Marangozlar Esnaf Odası Başkanı Suat Yazıcı gibi çok sayıda ismin katıldığı kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başladı.

Kongrede okunan Genel Başkan Meral Akşener’in mesajı büyük alkış aldı. Faaliyet ve mali raporların okunarak oybirliği ile onandığı kongrede konuşan İlçe Başkanı Yüksel Karaçam, daha iyi bir Ümraniye ve daha iyi bir Türkiye için çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti. Kongreye katılan tüm teşkilat mensupları ve konuklara teşekkür eden Karaçam, “Birlik ve beraberlik içerisinde ekip ruhu ile kenetlenerek ülkemizin ve milletimizin selameti için mücadele vermeye devam edeceğiz” dedi.

Kongrede mevcut ilçe başkanı Yüksel Karaçam’ın tek listesi yeniden aday oldu ve tüm delegelerin oyunu alarak yeni dönemde de devam dedi. İYİ Parti Ümraniye İlçe Teşkilatı’nın yeni isim listesi şu şekilde oluştu:

Reklamı Geç