Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti’li Vekil Özdemir ve Başkan Adayı Öçalan birlikte sahaya indi..

İYİ Parti İstanbul 1.

İYİ Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Nimet Özdemir’le birlikte saha çalışmalarını sürdüren Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Özgür Güneş Öçalan, Kirazlıdere’de esnafla buluştu, Taşdelen Cemevi’nde vatandaşın sorun ve taleplerini dinledi.

İYİ Parti Çekmeköy’de 31 Mart seçim hazırlıkları kapsamında gerçekleştirilen saha çalışmaları her geçen gün daha yüksek bir tempoda devam ediyor. İstanbul 1. Bölge Milletvekili Nimet Özdemir’le birlikte sahaya inen Belediye Başkan Adayı Özgür Güneş Öçalan, Kirazlıdere Mahallesi’nde Muhtar Orkun Karakaya’yı ziyaret ederek bölge halkının istek ve taleplerine ilişkin bilgiler aldı.

Daha sonra esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Milletvekili Nimet Özdemir ve Belediye Başkan Adayı Özgür Güneş Öçalan ile partililer, Taşdelen Hacı Bektaş-ı Veli Cemevi’nde vatandaşların öneri ve sıkıntılarını dinleyip çözüm önerilerini dile getirdiler.

Güne pazar ziyareti ile devam eden Özgür Güneş Öçalan, gençliği ve akademisyen kimliği ile dikkat çekerken, liyakatli kadrolar ile Çekmeköy’ün sorunlarını çözmeye talip olduklarını belirtti. Öçalan ve partililer daha sonra Ordu Mesudiye Üç Yollular Derneği’ni ziyaret ederek hemşerilerle biraraya geldiler.

Reklamı Geç