Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti’nin başarılı kadın siyasetçisi Tekdemir, aday adayı..

31 Mart seçimlerine doğru

31 Mart seçimlerine doğru aday adaylığı başvuruları devam eden İYİ Parti’de Ümraniye Belediye Başkanlığı için partinin önde gelen başarılı kadın siyasetçisi ve sivil toplum kuruluşlarının deneyimli ismi Demet Alkan Tekdemir, “Ben de varım” dedi. Her alanda kadını önceleyen bir anlayışla hareket edeceklerini ifade eden Tekdemir, “Mutlu yuvalar, mutlu gelecek” mesajları verdi.

Yerel seçim hareketliliği yaşanan İYİ Parti Teşkilatları’nda 31 Mart sürecine ilişkin aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Partinin başarılı kadın siyasetçisi ve sivil toplum kuruluşlarının deneyimli ismi Demet Alkan Tekdemir, Ümraniye Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı. Teşkilat mensuplarının yoğun katılım gösterdiği programda İlçe Başkan Yardımcıları Gülşen Karslı ve Selami Hartomacıoğlu’na başvuru dilekçesini takdim eden Tekdemir, sosyal belediyeciliğe önem vereceklerini kaydederek işsizlik ve yoksullukla mücadele dönemi başlatacaklarını ifade etti. İlçe Başkanı Yüksel Karaçam’ın sağlık sorunu sebebiyle programa katılamadığını söyleyen Yardımcısı Gülşen Karslı, Tekdemir’in aday adaylığı başvurusunun hayırlı olmasını diledi.

Her alanda kadını önceleyen bir anlayış sergileyeceklerini söyleyen İYİ Parti Ümraniye Belediye Başkan Aday Adayı Demet Alkan Tekdemir, ranttan uzak bir planlama, şehirleşme, imar ve kentleşme modeli kurgulayacaklarını kaydetti. Ümraniye’ye kadın elinin değmesiyle mutlu yuvalar ve mutlu yarınlar hedeflediklerini ifade eden Tekdemir, “Ümraniye’mizi hep birlikte kazanıp, hep birlikte yöneteceğiz ve sorunlarını da hep birlikte çözüme kavuşturacağız” şeklinde konuştu.

Tarihi DanişmentLi-Der Eş Genel Başkanı ve İYİ Parti 28. Dönem Milletvekili Adayı Ahmet Çelebi de dernek yöneticileri ile birlikte, aynı zamanda Tarihi DanişmentLi-Der Eş Genel Başkanı olan Demet Alkan Tekdemir’in aday adaylığı başvuru programına katılarak destek verdiler. Programda partililere hitap eden Ahmet Çelebi, başarı için birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. “İşte İYİ Parti ve güçlü vatansever kadın Aday Yüksek Mühendis Demet Alkan Tekdemir. Söylediklerinin fazlasını gerçekleştireceğine inanıyorum ve kendisine güveniyorum. Danişment illeri olarak da yanındayız. 50 yıllık Ümraniyeli olarak yanındayım” dedi.

Demet Alkan Tekdemir Kimdir?

1977 İstanbul doğumlu olan Demet Alkan Tekdemir, evli ve 1 çocuk annesi olup aslen Ordu Ünyeli’dir. Üniversite eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümünde tamamlayan Tekdemir,  İ.T.Ü Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği’nde yüksek lisans eğitimi aldı. Tekdemir, İYİ Parti Ümraniye’de İlçe Kurucusu olarak iki dönem ilçe başkan yardımcılığı görevinde bulunduktan sonra, iki dönem İYİ Parti İstanbul İl Yöneticisi olarak İstanbul 1. Bölge Kadın Politikaları Başkanı olarak görev yaptı. Halen İYİ Parti Genel Merkez Kadın Politikaları Başkanlığı Kadın STK Yürütme Kurulu İstanbul Başkanı olarak görev yapan Tekdemir, aynı zamanda Kız Kardeşler Derneği İstanbul Şube Başkanı ve Tarihi DanişmentLi-Der Eş Genel Başkanı görevlerini birlikte yürütmektedir.

Reklamı Geç