Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İYİ PARTİ’NİN ÇEKMEKÖY BOMBASI” BAŞLIKLI HABERİMİZ YİNE GÜNDEMDE..

Yerel seçime doğru siyaset

Yerel seçime doğru siyaset atmosferi ısınmaya devam ederken hassas dengelerin merkezi Çekmeköy’de Hüseyin Sipahi ismi gündemden düşmek bilmiyor. Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Sipahi’nin bugün de İlçe Başkanı Dilaver Koç ve Belediye Başkan Aday Adayı Bora Kılıç’la birlikte Ankara genel merkezde bazı temaslarda bulunduğu yönündeki bilgiler, 7 Ocak 2022 tarihinde yayınlamış olduğumuz “İYİ Parti’nin Çekmeköy Bombası” başlıklı haberimizi akıllara getirdi.

İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç, Belediye Başkan Aday Adayı Bora Kılıç ve ilçe siyasetinin önde gelen ismi Hüseyin Sipahi’nin İYİ Parti Ankara Genel Merkez’de Yerel Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak ve bazı üst düzey yöneticilerle temaslarda bulunduklarına yönelik bilgiler parti tabanında yankı uyandıracak türden. Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı’na sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Sipahi, Belediye Başkan Aday Adayı Bora Kılıç’ı tebrik ederek başarılar dilemişti. İlçe ziyaretinde partililerin yoğun sevgi gösterileri ile karşılanan Sipahi’ye bazı partililer, “Dileriz bir gün siz de bu çatı altında misafirlerinizi ağırlarsınız” şeklindeki sözlerle açık ve net davette bulunmuşlardı.

Geçtiğimiz yerel seçim dönemleri başta olmak üzere çeşitli zamanlarda isminin İYİ Parti ile yan yana anıldığını anlatan Sipahi, 2019 yerel seçimleri öncesi kendisinin yaptırmış olduğu İYİ Parti seçim videosunu telefonundan partililere izletmişti. Tüm bu samimi ve sıcak temasların ardından İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç, Belediye Başkan Aday Adayı Bora Kılıç ve Sipahi’nin 31 Ekim Salı günü Ankara genel merkezde çeşitli temaslarda bulunduklarına ilişkin gelen bilgiler, www.yerelgazete.com.tr olarak 7 Ocak 2022 yayınlamış olduğumuz “İYİ Parti’nin Çekmeköy Bombası” başlıklı haberi akla getirdi. Yerel seçim üzeri gerçekleşen İYİ Parti genel merkez temaslarına yönelik gelebilecek açıklamaları ve gelişmeleri Çekmeköy kamuoyuna aktarmaya devam edeceğiz.

Reklamı Geç