Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KABAKTEPE; “İNANIYORUM 2023’TE DE MİLLETİMİZİN TERCİHİ AYNI OLACAK..”

Ak Parti’nin İstanbul’da startını

Ak Parti’nin İstanbul’da startını verdiği ‘Yüz yüze 100 gün’ programı kapsamında Çekmeköy’de yoğun saha çalışmaları yapan milletvekilleri, il başkanı, ilçe başkanı, belediye başkanı, yöneticiler ve partililer vatandaşlarla biraraya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. İlçe başkanlığında teşkilat mensuplarına seslenen İstanbulİ l Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, “İnanıyorum 2023’te de halkımızın teveccühü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan yana olacaktır” dedi.

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın başlattığı ‘Yüz yüze 100 gün’ programı ilçelerde devam ediyor. Esnaf ve işyeri ziyaretleri, STK buluşmaları ve hane ziyaretleri yapılan program kapsamında Çekmeköy’de de yoğun saha çalışmaları yapıldı. Çalışmalara AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Milletvekilleri Hulusi Şentürk, Mihrimah Belma Satır, Eyüp Özsoy, Osman Boyraz, Serkan Bayram ve Mustafa Ataş, İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, il başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, ilçe başkan yardımcıları ve teşkilat mensupları katıldı.

Ak Parti İlçe binasında buluşan teşkilat mensuplarına hitap eden İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul’un her bir mahallesinde olduğu gibi Çekmeköy’ün 21 mahallesinde de vatandaşlarla biraraya gelerek halkın talep ve beklentilerini dinleyeceklerini ve bugüne kadar yaptıkları hizmet ve yatırımları anlatacaklarını ifade etti. “39 ilçemizde bakanlarımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve teşkilatlarımızla birlikte İstanbullu hemşerilerimizle buluşuyoruz” diyen Kabaktepe, “Halkımızın tüm talep ve isteklerini en ince ayrıntısına kadar değerlendiriyoruz. Cumhurbaşkanımızın Türkiye’miz için düşüncelerini, programlarını ve hayallerini vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. İnanıyorum 2023’te te milletimiz tercihini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan yana yapacaktır” dedi.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş da yaptığı konuşmada muhalefet partili yerel yönetimleri eleştirdi. CHP’li belediyeleri algı yönetimiyle hizmet etmeye çalıştıklarını kaydeden Ataş, “Ak Parti belediyeciliği ile CHP zihniyeti arasındaki fark çok net şekilde ortaya çıkmıştır. Ak Parti farkını tüm dünya seyrediyor çünkü bizim dünya sorunlarına çözüm bulan bir liderimiz var. Boş laf yerine hizmet ve eser üreten siyaset anlayışımızı milletimize her fırsatta anlatmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç