Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KAI ÇEKMEKÖY ŞUBESİ’NİN ‘KAZ GECESİ’NE YOĞUN İLGİ

KAI Çekmeköy Şubesi tarafından

KAI Çekmeköy Şubesi tarafından bu yıl Sarıgazi’de düzenlenen Kaz Gecesi, siyasilerin ilgi odağı oldu. Dernek Başkanı Önder Ulutaş, hemşerilerine birlik ve beraberlik mesajları verdi.

kaı4Kısa adı KAI olan Kars Ardahan ve Iğdır Dernekleri tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Kaz Gecesi’ bu yıl Çekmeköy Şubesi tarafından Sarıgazi Doğanlar Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. 7 Haziran seçimlerine doğru yol aldığımız şu günlerde gündem siyaset olunca Çekmeköy KAI Şubesi’nin Kaz Gecesi’ne de aday adayları damga vurdu. Gecede hemşerilerini selamlayan Dernek Başkanı Önder Ulutaş, hem Nevroz’u kutladı hem de birlik ve beraberlik mesajları verdi.

kaı2Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sırmacı, CHP İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt, Ak Parti Meclis Üyesi Ekrem Esmeray, SGM Ümraniye Müdürü Coşkun Bilgin ve daha pek çok protokol konuğunun katıldığı gecede; CHP Aday Adayları Hüseyin Turgut, Hasan Genç, Adil Aktan, Hızır Yılmaz, Selami Öztürk, Süleyman Bayraktutan ile MHP Aday Adayı Doğan Öztürk Balcı ve BDP Aday Adayı Medeni Kırıcı gibi bir çok isim vardı.

kaı5Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız da bir konuşma yaparak, yöresel değerlerin metropol kentlerde yaşatılması gerektiğine vurgu yaptı. Gecede daha sonra yörenin ünlü Kaz yemeği ikram edildi ve coşkulu halaylar çekildi.

kaı7

kaı8

kaı6

kaı3

kaı1

Reklamı Geç