Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kalitemize güveniyoruz, lezzet konusunda iddialıyız..”

Lezzet durağı Seyithan İşkembe,

Lezzet durağı Seyithan İşkembe, Altaş Tv. İstanbul Temsilcisi Murat Altun’un organizasyonu ile Anadolu yakası yerel basın temsilcileri ve Ordu’lu yerel basın mensuplarını özel bir davette ağırladı. İşletme sahipleri Mustafa ve Hüseyin Altun, yaptıkları işin inceliklerini anlattılar.

İstanbul Anadolu yakasında Kozyatağı Atatürk Caddesi No: 80’de müthiş bir lezzet durağı Seyithan İşkembe, çorbayı sanata dönüştürüyor. İşletme sahipleri Mustafa ve Hüseyin Altun, Altaş Tv. İstanbul Temsilcisi Murat Altun’un organizasyonu ile Anadolu yakası yerel basın temsilcileri ve Ordu’l yerel basın mensuplarını özel bir davette ağırladılar. Gazeteciler günü vesilesiyle gerçekleşen programda basın mensuplarına mesleğin inceliklerini anlatan işletme sahibi Mustafa Altun, şunları ifade etti:

“Seyithan İşkembe olarak; çorba sektörüne hizmet etmeye karar verdiğimiz andan itibaren; önce sağlık, sonra kalite anlayışı ile yola çıktık. Gerek ürünlerimiz, gerekse mutfağımızın hijyenik olması konusunda titiz ve temiz bir düzenleme sağladık. Seyithan İşkembe olarak; Hizmet kalitemizi her gün yukarıya taşıyarak, misafirlerimizin bir kez değil, devamlı bizleri tercih etmelerini ön gördük. Seyithan İşkembe olarak prensibimiz “Bir kez gelmenizi değil, her zaman misafirimiz olmanızı önemli sayıyoruz.

Lezzet durağımız Seyithan İşkembe’ye yemek molası vermek için geldiğinizde, ne kadar önemsendiğinizi fark edeceksiniz. Çünkü biz Seyithan İşkembe olarak sizin rahatınız için, önce temiz bir ortam yarattık. Sonra hem gözlerinize ve midenize göre özel menüler hazırladık. Ziyaret ettiğiniz zaman bu ayrıcalıkları hissedeceksiniz. Seyithan İşkembe olarak bizler; Gözlerinizin iyi bakmasını, midenizin huzurlu olmasını önemsiyoruz. Çünkü sizler bizim onur konuklarımızsınız.

Çorba denildiği zaman akla ana yemek öncesi yenen bir menü kaynağı gelir. Biz Seyithan İşkembe olarak; hepsi birbirinden sağlıklı, doyurucu, besin değeri yüksek, farklı çorba çeşitleri ile sanat icra ediyoruz. Seyithan İşkembe Lezzet Durağında, özel karışımlı çorbalarımız ile yemek molası verirken, hem göz hem de midenizi doyurmayı hedefliyoruz. Seyithan İşkembe diğer çeşitleriyle siz saygı değer misafirlerimize her gün farklı lezzet keyfini bizimle yaşamanızı tavsiye ediyor ve misafirimiz olmanızı istiyoruz.”

Adres: 19 Mayıs Mahallesi Atatürk Caddesi No:80 Kozyatağı-Kadıköy-İSTANBUL
E-mail: info@seyithaniskembe.com.tr
Web: www.seyithaniskembe.com.tr
Telefon: 0 216 356 10 93 – 0 536 445 07 63 – 0 544 573 42 82

Reklamı Geç