Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kavacıkspor gecesinde Cengiz Kurtoğlu rüzgarı..

Kavacıkspor Kulübü Dayanışma gecesi
Kavacıkspor Kulübü Dayanışma gecesi Kavacık kulübü yeşil nesil atölyeleri ve kidslanpark sponsorluğunda Cengiz Kurtoğlu sahnesi ile Beykoz’da yapıldı. TFF bölgesel amatör de Beykoz ilçesini temsil eden yeşil beyazlı ekip, eğlenceli gecede coşku dolu anlar yaşadı. 
Kidslanpark / Yeşil Nesil İşletmesi Sahibi Çömert Agat’ın sunumunu yaptığı geceye; Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı M. Hanifi Dilmaç, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sağlam, Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir ve ilçe kulüp başkanları ile ünlü menajer Sinan Aydın gibi pek çok tanıdık isim katıldı. Kavacıkspor’un yönetiminde de yer alan Kindlandpark / Yeşil Nesil de gerçekleşen geceye yoğun ilgi vardı. Menajer Sinan Aydın, yoğun katılımlı geceden memnun olduğunu söyledi.
Gecede sahne öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan usta sanatçı Cengiz Kurtoğlu, geceye katılımdan oldukça mutlu olduğunu, son dönemlerde arabeskin oldukça ön plana çıktığını kaydetti. Kurtoğlu ayrıca hayranlarına yakında hit bir arabesk albüm çalışmasının da müjdesini verdi. Yeni albümünde oğlu ile de düet yapan Cengiz Kurtoğlu, albümün bir numara olacağını kaydetti.
Reklamı Geç