Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kavuncu ve Coşkun; “İstanbul da Ataşehir de çok iyi olacak..”

Milletvekili Nimet Özdemir, İBB

Milletvekili Nimet Özdemir, İBB Adayı Buğra Kavuncu ve Ataşehir Adayı Ali Coşkun ile Ataşehir’de bir dizi saha çalışmaları gerçekleştiren İYİ Parti teşkilatı, verimli ve etkili programlar gerçekleştirdi. Büyükşehir Adayı Buğra Kavuncu ve Ataşehir Adayı Ali Coşkun, “İstanbul da Ataşehir de 31 Mart’tan itibaren çok iyi olacak” mesajı verdiler.

İstanbul 1. Bölge Milletvekili Nimet Özdemir, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu, Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun, Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu, il, ilçe yöneticileri ve partililerle birlikte adeta Ataşehir çıkarması yapan İYİ Parti, bir dizi etkinlik ve programla etkin saha çalışmaları gerçekleştirdi. Sabah kahvaltısında muhtarlar ve yerel basınla güne başlayan İYİ Parti adayları ve yöneticiler, daha sonra esnaf ve vatandaş ziyaretleri yaparak Yeni Çamlıca Mahallesi’nde seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

İYİ Parti İl STK Başkanı Tolga Ağaoğlu, İl Teşkilat Başkanı Oğuzhan Hasan, İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Akyüz, İlçe Teşkilat Başkanı Muzaffer Çavlak ve ilçe yönetiminin de katıldığı muhtarlar ve yerel basın buluşmasında konuşan İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu, teşkilat olarak gece gündüz demeden sahada olduklarını kaydetti. Başkan Yörükoğlu, 31 Mart’a kadar her mahallede her kapıyı çalacaklarını ve herkesle mutlaka temas edeceklerini ifade etti.

İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun da yaptığı konuşmada, 17 mahallede yoksullukla mücadele edeceklerini kaydetti. Hane ziyaretlerinde kaloriferi yanmadığı için camları buğulanan evler gördüğünü ifade eden Coşkun, öğrencilerin beslenme ve gıda sorunu olduğunu söyledi. İmar ve mülkiyet problemlerinin hep lafta çözüldüğünü dile getiren Coşkun, “Umarım 1 Nisan sabahına kadar çözerler yoksa biz işbaşına geldiğimizde hepsinin çaresini bulacağız. Vatandaşımızın yaşam alanlarının tüm sorunlarını kökten çözeceğiz. Bütün mahalleleri hizmet ve yatırımlarımızla aynı seviyeye getireceğiz. Ataşehir’i sadece İstanbul değil tüm Türkiye’nin bir numaralı şehri yapacağız” dedi.

İYİ Parti İBB Adayı Buğra Kavuncu da yaptığı konuşmada, İstanbul’u çok daha iyi yöneteceğimize inandığım için aday oldum. Ataşehir başta olmak üzere 39 ilçeyi en iyi biz biliyoruz. Bu şehrin tüm sorunlarına vakıfız. İstanbul’da büyük kent ve burada herkes bir hırs ve güç peşinde koşuyor. Ulaşımdan trafiğe, otoparktan imar ve yapılaşmaya şehrin sorun ve problemleri hiç değişmiyor. İstanbullunun hayal ettiği bir şehri oluşturmak mümkün. Bu koca şehrin deprem gerçeği de var. Olası bir depremde yıkılacak konutlar kadar iş yerleri de çok büyük kayıplar oluşturacaktır. Binalarla ilgili sorunları çözmedikçe depremde oluşacak bu yıkıntıları ve can kayıplarını önleyemeyiz. Mikro ölçekli analiz ve ada bazlı planlama yapmamız gerekiyor” dedi.

Seçim çalışmalarına da değinen Kavuncu, hem iktidar hem de son seçimde ittifak oldukları ana muhalefete sert eleştirilerde bulundu. Her iki tarafa yakın medyanın kendilerini görmezden geldiğini hatta hiç haber değeri olmayan kısımları gündeme getirerek kendilerine ambargo uyguladıklarını kaydeden Kavuncu, “Biz yandaş basın kanallarını biliyorduk da diğerlerini de böylece öğrenmiş olduk” şeklinde konuştu. Birilerine seçim kazandırmak ya da kaybettirmek için kurulmuş bir parti olmadıklarını dile getiren Kavuncu, “Biz hür ve müstakil bir partiyiz. Şimdi de kendi adaylarımızla seçime gidiyoruz ve milletimiz tercihini yapacak. Bundan daha normal ve daha doğal bir durum olamaz” dedi.

Reklamı Geç