Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KAYMAKAM ARSLAN’LA ÇEKMEKÖY VE YEREL BASINI KONUŞTUK..

Geçtiğimiz aylarda Çekmeköy’e atanan

Geçtiğimiz aylarda Çekmeköy’e atanan Kaymakam Adem Arslan’a ‘Hayırlı Olsun’ ziyareti gerçekleştirerek bölgeyi ve yerel basını konuştuk…

Çekmeköy’ün yeni Kaymakamı Adem Arslan’a ‘Hayırlı Olsun’ ziyareti gerçekleştiren Yerel Gazete, bölgenin durumu ve yerel basını konu alan kısa bir sohbet söyleşisi yaptı. Gazetemiz sahibi Kenan Baylan’a yerel basının ayakta kalabilmesinin zorluklarından bahseden Kaymakam Adem Arslan, “Basılı gazete olarak yayın hayatınızı sürdürebildiğiniz için sizi kutluyorum ve başarılarınızın devamlı olmasını diliyorum” dedi. Kaymakam Arslan’a yeni görev yeri Çekmeköy’de başarılar dileyen Kenan Baylan da, bölgenin bir yerel yayını olarak; kamu ile vatandaş arasında iletişim kanalı olmaya devam edeceğimizi ifada etti.

Basılı gazete kağıdının kokusuyla, havasıyla ve her yönüyle önemli olduğunu anlatan Kaymakam Arslan, “Elbette gelişen teknoloji ile birlikte iletişim kanalları da değişti ve çok daha serileşti. Ancak her şeye rağmen basılı kağıt gazetenin hayatımızdaki yeri ve önemi hiçbir zaman değişmedi. Son yıllarda özellikle sizin gibi yerel basının basılı kağıt anlamında varlığını sürdürebilmesinin imkan ve şartları zorlaştıkça zorlaştı. Çekmeköy’ümüzde sizin gibi yayın hayatını basılı kağıt üzerinde de devam eden yayınlarımızın olduğunu bilmek mutluluk verici” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç