Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KAYMAKAM DERVİŞOĞLU BAKKALLAR ODASI’NDA

Göreve geldikten sonra sahada

Göreve geldikten sonra sahada sıkça görünen Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu’nun iadeyi ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda Resul Taşcı başkanlığındaki Ümraniye Bakkallar, Bayiler ve Büfeciler Odası’nı ziyaret eden Dervişoğlu, esnafın durumuna ilişkin sorun ve talepleri dinledi.

umraniye bakkallar kaymakam ziyareti 1Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oda Başkanı Resul Taşcı, bakkal esnafının her geçen gün artan sorunlarla boğuştuğunu ve kanan işyerleri yüzünden Oda olarak üye sayılarının düşmeye devam ettiğini söyledi. Belediyenin işyeri açma ruhsatı verirken kanunda yeri olmasına rağmen Oda kaydı istenmediğine işaret eden Taşcı; “Hal böyle olunca da zaten ekonomik zorluklar içerisinde olan esnafımız haklı olarak işine geldiğinde Oda’nın yolunu biliyor” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

umraniye bakkallar kaymakam ziyareti 3Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu da esnafından sivil toplum örgütlerine ilçedeki herkesle yakın diyalog ve istişareler içerisinde olacaklarını ifade etti. Bakkal esnafının sorun ve taleplerini dinleyen Kaymakam Dervişoğlu, esnaf kültürünün yaşatılması ve yaygınlaşmasının önemli olduğunu kaydetti.

umraniye bakkallar kaymakam ziyareti 2

Reklamı Geç