Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN SELAMLARINI İLETTİLER..

14 Mayıs seçimlerine geri

14 Mayıs seçimlerine geri sayım sürerken partilerin sahadaki son çalışmaları devam ediyor. Çekmeköy Madenler ve Taşdelen Meydanı’nda binlerce karanfil dağıtarak Anneler Günü’nü kutlayan Kılıçdaroğlu Gönüllüleri, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamlarını vatandaşa ilettiler.

Kemal Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Çekmeköy Koordinatörü İlhan Bayram’ın organize ettiği Anneler Günü kutlama programında Madenler ve Taşdelen Meydanı’ndan geçen binlerce vatandaşa karanfil dağıtıldı. CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları, meclis üyeleri ve çok sayıda partilinin katıldığı karanfil dağıtımı renkli görüntülere sahne oldu. Metro durağı, Madenler ve Taşdelen’den geçen genç, yaşlı, kadın erkek binlerce vatandaşa karanfil verilerek Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamları iletildi.

Hafta sonu seçime bir gün kala güzel havayı fırsat bilerek dışarı çıkan vatandaşların da Kılıçdaroğlu Gönüllüleri’nin bu anlamlı jestine ilgisiz kalmadı. Kemal Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Çekmeköy Koordinatörü İlhan Bayram, “Halkımızın ilgi, inanç, güven ve teveccühü ortada. Sevgi kazanacak. Umutları yeniden yeşerteceğiz ve bu ülkeye baharları getireceğiz. Herkes rahat olsun 14 Mayıs akşamı her şey çok güzel olacak” dedi.

Reklamı Geç