Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KILIÇDAROĞLU’NA MERMİ OLAYI, MECLİSTE BİRLİK OLUŞTURDU..

Haziran ayı son oturumunu

Haziran ayı son oturumunu Başkanvekili Selamet Aygün yönetiminde gerçekleştiren Çekmeköy Belediye Meclisi’ne gündem dışı konuşmalar damgasını vurdu. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Fatih Camii’ndeki şehit cenaze töreninde hakaretane şekilde protesto edilerek saldırıya uğraması ve önüne mermi atılması olayını kınayan CHP grubuna Ak Parti de destek vererek kınadı.

cekmekoy meclis chp ak parti 4Gündemdeki 14 maddenin okunarak onaylandığı Çekmeköy Belediye Meclisi Haziran ayı ikinci toplantısı Başkanvekili Selamet Aygün’ün Taşdelen Kirazlıdere Mahallesi’ndeki bir Kuran kursu yakınında gece meydana gelen el yapımı bombanın patlatılması olayını kınaması ve ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletmesiyle başladı.

cekmekoy meclis chp ak parti 3ALİ ABBAS COŞKUN GÜVENLİK ZAAFİYETİNE DİKKAT ÇEKTİ..

Daha sonra CHP grubu adına gündem dışı söz alan Meclis Üyesi Ali Abbas Coşkun da Çekmeköy’de yaşanan bomba hadisesi ile ilgili olarak geçmiş olsun dileklerini iletti ve son zamanlarda artan terör olaylarına dikkat çekti. Fatih Camii’ndeki şehit cenaze töreninde yaşanan olaylara da değinen Coşkun, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na 11. Cumhurbaşkanımız, Değerli Başbakanımız ve bakanların da bulunduğu güvenlik önlemlerinin en üst seviyede olduğu şehit cenazesinde bu denli hakaretane saldırılar ve önüne mermi atılması olayı son derece düşündürücü, vahim ve üzüntü vericidir. Bu çirkin saldırıları kınıyor ve kaygı verici güvenlik zafiyetlerinin bir an önce giderilmesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.

cekmekoy meclis chp ak parti 2ŞENOL ÇETİN PROVAKATÖR UYARISINDA BULUNDU..

Gündeme geçilmeden söz alan Ak Parti Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin de benzer açıklamalarda bulundu. “Meclis Üyesi Ali Abbas Coşkun’un düşünce ve kanaatlerine katılıyorum” diyen Çetin; “Son zamanlarda sıkça yaşanan hain terör olaylarında verdiğimiz tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bir parti genel başkanına yapılan hakaretane saldırıyı kınıyor ve bu gibi kalabalıklarda provakatörlerin olabileceği düşüncesiyle kolluk kuvvetlerinin daha sıkı önlemlerle böyle kişileri alan dışına çıkartması gerektiğini düşünüyorum” şeklinde konuştu. Çetin; “12 Eylül’ü yaşamış bir toplum olarak en dikkatli ve hassas olmamız gereken zamanlardan birindeyiz” diyerek uyarılarda bulundu.

Reklamı Geç