Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KIRKDİLİMLİ HEMŞERİLER YİNE BİRLİK OLDU..

İstanbul’da yaşayan hemşerilerini tek

İstanbul’da yaşayan hemşerilerini tek çatı altında buluşturan Yozgat İli Çekerek İlçesi Kırkdilim Köyü Yardımlaşma Derneği, geleneksel dayanışma gecesini bu yıl da coşkulu bir katılımla gerçekleştirdi. Finalde ünlü türkücü Mehmet Balaban’ın sahne aldığı gecenin asıl amacı ise Kırkdilim Köyü’nün ağaçlandırılması için yardım toplanması oldu.

kırkdilim gece destina 15Merkezi Samandıra’da faaliyet gösteren Yozgat İli Çekerek İlçesi Kırkdilim Köyü Yardımlaşma Derneği, bu yıl da hemşerilerini dayanışma gecesinde buluşturdu. Çekmeköy Natural Destina Düğün Salonu’ndaki anlamlı geceye siyaset ve iş dünyası yoğun ilgi gösterdi. Hemşerilerin birlik ve beraberlik örneği sergilediği gecenin asıl amacı ise Kırkdilim Köyü’nün ağaçlandırılması için yardım toplanması oldu.

kırkdilim gece destina 12Gecede yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sahnede hemşerilerini selamlayan Dernek Başkanı Yusuf Yazar, köylerinin ağaçlandırılması gibi planladıkları çalışmalara değindi ve tüm hemşerilerinin daha sıkı kenetlenmesi çağrısında bulundu. “Daha güçlü olmamız için birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz” diyen Başkan Yazar; “Bu çatı altında hepimiz biriz” şeklinde konuştu.

kırkdilim gece destina 13“Çekerek Irmağı özgür akacak” denilerek HES’lere karşı mücadelenin süreceğini gösteren Kırkdilimli hemşeriler, birlik mesajları verdi. Gecede derneğe emeği geçen Kurucu Başkan Şevket Çalışkan ve yörenin işadamlarına dernek yönetimi ve katılan protokol üyeleri tarafından birer şükran plaketi takdim edildi.

kırkdilim gece destina 1Geceye katılanlar arasında; CHP İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, CHP Birinci Bölge Milletvekili Aday Adayı ve Çekmeköy İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Turgut, CHP Birinci Bölge Milletvekili Aday Adayı Şinasi Yılmaz, CHP Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi Ali Duman ve ilçe yöneticileri, CHP Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı Musa Şengül, CHP Çekmeköy Lise Örgütlenmesi Halk-Lis Başkanı Gürkan Kılıç ve daha bir çok isim vardı.

kırkdilim gece destina 14Yol Tv’de yayınlanan ‘Bir Selam Sal’ isimli programın yapımcısı ve sunucusu Gürsel Sunar’ın çekim yaptığı gece yöresel sanatçıların seslendirdiği doyumsuz türküler eşliğinde devam ederken finalde ise ünlü isim Mehmet Balaban sahne aldı. Gecenin geç saatlerine kadar halay çekip sohbet eden Kırkdilimli hemşeriler, Çekmeköy’de güzel bir gece geçirdi.

kırkdilim gece destina 11

kırkdilim gece destina 8

kırkdilim gece destina 7

kırkdilim gece destina 6

kırkdilim gece destina 5

kırkdilim gece destina 4

kırkdilim gece destina 10

kırkdilim gece destina 9

kırkdilim gece destina 3

kırkdilim gece destina 2

Reklamı Geç