Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KIRKDİLİMLİLER’DEN CHP A. ADAYI HÜSEYİN TURGUT’A DESTEK…

Merkezi Sancaktepe’de faaliyet gösteren

Merkezi Sancaktepe’de faaliyet gösteren Yozgat İli Kırkdilim Köyü Derneği’nin 8 Mart Kadınlar Günü etkinliğinde yörenin önde gelen ismi CHP Aday Adayı Hüseyin Turgut’a yoğun ilgi ve destek sözü vardı.

kırkdilmtrgut13Sosyal etkinlikleriyle adından sıkça söz ettiren Sancaktepe’deki Yozgat İli Çekerek İlçesi Kırkdilim Köyü Derneği, bu kez de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla anlamlı bir program gerçekleştirdi. Müzik dinletileri, tiyatro gösterileri ve çeşitli aktivitelerin gösterildiği etkinlikte kadınlara özel anlamlı mesajlar verildi. Gençlerin oynadığı tiyatro oyunu ve sinevizyon gösterimi büyük alkış oldu.

kırkdilmtrgut5Hemşerilerin yoğun katılım gösterdiği etkinliğe milletvekili aday adayları da katıldı. CHP Aday Adayları Fikret Şahin, Musa Sağdıç, Özgen Nama ve Umut Çakır gibi isimlerin katıldığı renkli etkinlikte, aynı zamanda kendisi de bir Kırkdilimli olan yörenin önde gelen ismi CHP Aday Adayı Hüseyin Turgut’a hemşerileri tam destek sözü verdi.

kırkdilmtrgut7Şevket Çalışkan başkanlığındaki Kırkdilim Köyü Derneği’nin organize ettiği 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliğinde hemşerilerine bir selamlama konuşması yapan CHP Aday Adayı Hüseyin Turgut, “Tarihin derinliklerinden bugüne ezilen ve sömürülen bir millet olarak artık yeter demenin ve sesimizi çıkarmanın zamanı geldi ve geçiyor. Halkın iktidarı sizlerin desteği ile gerçekleşecek ve 7 Haziran seçimleri ülkemiz için tarihi bir dönüm noktası olacak” şeklinde konuştu.

kırkdilmtrgut6Hemşerilerini her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olmaya davet eden Hüseyin Turgut, “Sizlerin bu desteği olduğu müddetçe mücadelemizi omuz omuza sürdüreceğiz. Yeni bir düzeni birlikte kurup, birlikte yönetip, birlikte yaşayacağız. İnanın birlikte başaracağız” dedi. Turgut; “Eski Sarıgazi Belediye Başkanmız ve şimdi CHP Aday Adayımız Fikret Şahin ile geçmişte uzun yıllar siyaset yaptık ve kendisi benim bugünkü siyasi hayatımın şekillenmesinde önemli bir yer edinmiştir. Sizlerin huzurunda kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

kırkdilmtrgut10Yine CHP Aday Adayı Fikret Şahin de bir konuşma yaparak; Sancaktepe’nin bugünlere gelmesinde önemli rolü olduğunu vurguladı. Şahin; “Bugün yaşadığınız bu şehrin kuruluşu aşamasında sizlerle birlikte önemli mücadeleler verdik, bundan sonra da vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. CHP’nin diğer aday adayları Özgen Nama, Umut Çakır ve Musa Sağdıç da yaptıkları konuşmalarda destek istediler. Yine bölgenin yakın çevresinden Zile Gümüşkaş Köylü başka önemli isim Sancaktepe Belediyesi CHP Meclis Üyesi Ali Duman da yaptığı konuşmada hemşerilerini selamlayarak birlik ve beraberliği mesajları verdi.

kırkdilmtrgut8

kırkdilmtrgut2

kırkdilmtrgut1

kırkdilmtrgut9

kırkdilmtrgut4

kırkdilmtrgut12

kırkdilmtrgut11

kırkdilmtrgut3

 

Reklamı Geç