Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TÜRK KIZILAYI’NDAN BAHAR ŞENLİĞİ..

Türk Kızılayı İstanbul Şube

Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanlığı’nın düzenlediği Bahar Şenliği Çekmeköy’de yapıldı. Şenliğe ünlüler duyarsız kalmadı. İvana Sert, Uğurkan Erez, Nadide Sultan ve  Sevda Türküsev çocuklarla doyasıya eğlendiler.

kizilay bahar senlik 2Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanlığı ve Türk Kızılayı Çekmeköy Şubesi’nin çalışmalarıyla düzenlenen ve korumaya muhtaç çocukların katıldığı Bahar Şenliği Çekmeköy Özden Cengiz Anadolu Lisesi’nde düzenlendi. Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım ev sahipliğinde ki  şenliğe Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy belediye Başkan Yardımcıları Şahmettin Yüksel ve Ahmet Epli, Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş’ın yanı sıra , korumaya muhtaç çocuklarla birlikte olmak isteyen ünlü İvana sert, Nadide Sultan, Uğurkan Erez ve Sevda Türküsev  şenlikte yer aldı.

kizilay bahar senlik 1Birçok açılışta ünlü kişiler sadece açılışta gözükür resim çekilir giderler ama bu sefer Kızılay’ın etkinliğinde böyle olmadı. Sanatçılar bütün gün çocuklarla şarkı söylediler, ip atladılar, halat çektiler, çocukların şarkı yarışmasına jürilik yaptılar, top oynadılar. Kısaca bütün günlerini çocuklarla doyasıya eğlenmeye ayırarak onların minik kalplerini gerçekten fethettiler. Çocukların hiçbir isteklerini kırmadılar onlarla bol bol sohbet ettiler, resim çekildiler ve imza dağıttılar. Onlarla çocuk oldular, Onlar için değişik bir gün ama korunmaya muhtaç çocuklar için unutamayacakları müthiş bir gün oldu.

kizilay bahar senlik 3

Reklamı Geç