Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘KAN VER CAN VER’ KAMPANYASINA SGM’DEN DESTEK

SGK Ümraniye Sosyal Güvenlik

SGK Ümraniye Sosyal Güvenlik Merkezi çalışanları Sosyal Sorumluluk kapsamında bu yıl ikinci kez Türk Kızılayı ile ortaklaşa kan bağışı kampanyası düzenledi.

sgm kan verme 3Sosyal sorumluluk gereği ülkedeki kan ihtiyacının karşılanması ve Kan Bağışı bilincinin arttırılması amacıyla Ümraniye Sosyal Güvenlik Merkezi binasında düzenlenen kan bağışı kampanyasına Ümraniye SGM personellerinden ve merkezden hizmet almaya gelen vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

sgm kan verme 2Coşkun Bilgin: ‘Herkes duyarlı olmalı’

SGK Ümraniye Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Coşkun Bilgin etkinlikte yaptığı konuşmada; “Her damla kan kurtarılan bir candır. Bu kelimeleri, sözcükleri herkesin çok iyi bilmesi ve özümsemesi gerekir. Kan bağışı konusunda toplumun duyarlılığını arttırma konusunda her kesime görev düşmektedir. Bizler her yıl düzenli olarak Türk Kızılay’ı ile yaptığımız kan bağışı kampanyası ile hem kan ihtiyacının karşılanması noktasında katkı sağlarken, hem de toplumda bu konudaki duyarlılığın artmasına katkı sağladığımızı düşünüyorum.  Umarım bugün mesai arkadaşlarımız ile gerçekleştirilen bu kan bağışı kampanyası ile amacımıza ulaşmış oluruz. Bizler geçen yıl ve bu yıl düzenlediğimiz bu kampanyayı gelecek yıllarda da sürdürme çabası içerisinde olacağız. Bizler gibi diğer kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşlarının da bu çabalar içerisinde yer almasının sosyal görevden çok hayati görev olduğunu düşünüyorum” dedi.

sgm kan verme 1Ali Şentürk; ‘İnsanlığa faydalı olmalıyız’

Türk Kızılay’ı Ümraniye Şubesi Başkanı Ali Şentürk ise konuşmasında; “Kızılay olarak sadece coğrafyamızda değil, dil, din, ırk farkı gözetmeksizin tüm dünyada insanlara yardım etmek için var gücümüzle çalışmaktayız. Gücümüzü ise sadece ülkemizden alıyoruz. Bugün burada yapılan kan bağışı kampanyasının herkese örnek olduğunu düşünmekteyim. Bu gibi sosyal sorumluluk projeleri milyonlarca insana umut ışığı olacaktır. Böyle bir kampanya düzenleyerek toplumda bilinç oluşturmaya katkıda bulunan başta SGK Ümraniye Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Coşkun Bilgin beye olmak üzere kan bağışın da bulunan SGK Personellerine, vatandaşlara ve Kızılay çalışanlarına teşekkür ederim” dedi.

Reklamı Geç