Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kızıldaş, bir grup partiliyle birlikte basın açıklaması yaptı!

CHP Çekmeköy eski ilçe

CHP Çekmeköy eski ilçe başkanı ve belediye meclis üyesi aday adayı Hüseyin Kızıldaş, bir grup partiliyle birlikte ilçe binası önünde basın açıklaması yaparak ön seçim taleplerini bir kez daha dile getirdi. Belediye başkan adaylarının gecikmesini de hatırlatan Kızıldaş, “Geçmiş seçimlerde de hep böyle oldu” dedi ve ekledi; “Örgütün arkasında durmayacağı bir adayla seçim kazanmak zor.”

Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy ilçe binası önünde bir grup partili ile birlikte basın açıklaması yaparak daha önceden imza topladıkları ön seçim taleplerini bir kez daha gündeme taşıyan önceki dönem ilçe başkanı ve belediye meclis üyesi aday adayı Hüseyin Kızıldaş, belediye başkan adaylarının her zamanki gibi geciktirilmesinin de doğru olmadığını vurguladı. Seçime kısa bir süre kala açıklanan adayın sahada zorlandığını kaydeden Kızıldaş, örgütün de belirlenecek adayın arkasında mutlaka durması gerektiğini ifade etti.

Geçtiğimiz aylarda ön seçim yapılması için binlerce imza toplayarak partiye teslim ettiklerini hatırlatan Kızıldaş, imzaların ilçe, il ve genel merkeze ulaştığını ve kendilerinin de parti yetkilileri ile durumu istişare ettiklerini kaydetti. Kızıldaş, son günlerde parti meclisi tarafından ön seçim yapılmasına dair karar alındığını ancak ilçelerinde bu kararın uygulanmadığını ifade etti. Ön seçimin gerçekleşmesi gerektiğini vurgulayan Kızıldaş, adayı arkasında örgüt olmadığı sürece belediye başkanlığını kazanmakta zorlanacaklarını ifade etti. Kızıldaş, seçime doğru Çekmeköy’de heyecanın ve ivmenin arttığını, örgüt toplantısında herkesin ön seçime destek verdiğini belirtti.

Alınan ön seçim kararının diğer yerlerde uygulanabiliyorsa Çekmeköy’de de uygulanabileceğini ifade eden Kızıldaş, ön seçimle birlikte CHP’nin bayrağını en yükseklere dikip, kazanacaklarını vurguladı.

Reklamı Geç