Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KIZILDAŞ; “ÇEKMEKÖY YOL GEÇEN HANI OLMASIN DİYE MÜCADELE EDİYORUZ..”

PM Üyesi Hasan Efe

PM Üyesi Hasan Efe Uyar, il yöneticileri ve ilçe yöneticilerinin katılımıyla yapılan genişletilmiş yönetim kurulu toplantısında konuşan CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, “Çekmeköy yol geçen hanı olmasın diye büyük bir mücadele veriyoruz” dedi.

Genişletilmiş yönetim kurulu toplantısını kahvaltılı bir buluşmayla gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy İlçe Başkanlığı, yapılan ve yapılacak olan çalışmaları değerlendirdi. Parti Meclisi Üyesi Hasan Efe Uyar, 1. Bölge Örgüt Yönetiminden Sorumlu İl Başkan Yardımcıları Eser Şenay, Eğitim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Serpil Beşok, İlçe Başkan Yardımcıları Hüseyin Turgut, Selçuk Arı ve Önder Ulutaş, İlçe Kadın Kolları Başkanı Saadet Çertez, İlçe Gençlik Kolu Başkanı Gürkan Kılıç, Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Ünal Bellek, Meclis Üyeleri Selma Akın, İlhan Bayram, Sami Yayla, Zehra Hantaş Karaoul, Orhan Keleş ve çok sayıda ilçe yöneticisinin katıldığı programda konuşan İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, “Çekmeköy yol geçen hanı olmasın diye büyük bir mücadele veriyoruz” dedi.

Ruhsatı almadan, plana uymadan, hak hukuk tanımadan kamu hizmet alanları ve yeşil alanların ranta kurban edilmeye çalışıldığını iddia eden CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, “İşte bizler de tüm bunlara karşı duruyoruz ve gerek parklarda gerek askeri kışla önünde halkımızla birlikte sonuna kadar direniyoruz” dedi. Partisinin öbek çalışmaları kapsamında Çekmeköy’de 28.218 hane ziyareti gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Kızıldaş, “Bu da yaklaşık 80 bin seçmene tekabül ediyor. 400 öbek sorumlumuzla bu çalışmaları aralıksız sürdüreceğiz ve en kısa süre içerisinde 80 bin insanımıza daha ulaşacağız. Yarın seçim olacakmışçasına tüm sandık görevlilerimiz hazır” dedi.

“Sahada samimi duruşumuzu sürdüreceğiz” diyen Kızıldaş, “Sokakta vatandaşımız tek çıkar yolun Cumhuriyet Halk Partisi, Millet İttifakı ve Genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu bizlere açık açık ifade ediyor. Karşımızda her geçen gün daha da çözülen ve sürekli aşağı inen bir iktidar var. En son Fakıbaba’nın istifa olayında bu durum daha da netleşmiştir. İnanın yakında sandığa koyacak adam bile bulamayacaklar. Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu gerek yurt içinde gerekse yurt dışında müthiş bir kazanma algısı yaratmış durumda. Millet İttifakı’nın adayını elbette altılı masa belirleyecek lakin örgüt olarak gönlümüzün adayı elbette Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Kazanacağız mutlaka kazanacağız ve en doğru şekilde de yöneteceğiz bunan inancımız tam” şeklinde konuştu.

Birinci Bölge Örgüt Yönetiminden Sorumlu CHP İl Başkan Yardımcıları Eser Şenay da yaptığı konuşmada, öbek çalışmaları kapsamında İstanbul genelinde yüzde 60’a bandına gelerek 3 milyon seçmene birebir ulaştıklarını kapılarını çaldıklarını ifade etti. “Bizler burada oturuyor iken birileri bizim adımıza sokakta vatandaşın kapısını çalıp partimizi anlatıyor” diyen Şenay, “Seçimin kilidini yapılan bu çalışmalar sayesinde hep birlikte açacağız” dedi.

CHP Parti Meclisi Üyesi Hasan Efe Uyar da konuşmasında kendisinin de öbek sorumlusu olarak Çekmeköy’de görev yaptığını söyledi. CHP Çekmeköy Örgütü’nün yüksek motivasyonu ve dinamik yapısı ile örnek bir ilçe olduğunu kaydeden Uyar, “Türkiye çok önemli bir seçimin eşiğinde. 20 yıldır aynı yönetimin elinde hırpalandık, baskılandık, örselendik ve yorulduk. Şimdi tüm bunlara karşı özgürlüğün, demokrasinin ve adil yaşamın galip geleceği bir seçim yapmak zorundayız. Bu toplum her şeyin farkında ve bilincinde. Her birimiz birer aydın olmanın sorumluluğu ile 7-8 aylık süreçte gece-gündüz demeden, kim vekil olur kim olmaz hesapları yapmadan sahada daha çok çalışmalıyız” dedi.

Eğitim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Serpil Beşok da yaptığı konuşmada, yapalın tüm saha çalışmalarının dijital veri olarak kayıt altına alındığını ve bu kayıtların Genel Başkan Kemal kılıçdaroğlu tarafından da görüldüğünü söyledi. Program sonunda İlçe Kadın kolları Başkanı Saadet Çertez, Gençlik Kolu Başkanı Gürkan Kılıç, Meclis Grup Başkanvekili Ünal Bellek, Meclis Üyesi Sami Yayla ve diğer bazı partililer de söz alarak yapılan çalışmalara ilişkin görüş, düşünce ve önerilerini ifade ettiler.

Reklamı Geç