Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Konteynerden muhtarlık için seçim çalışmaları…

31 Mart yerel seçimlerine

31 Mart yerel seçimlerine doğru muhtarlıklar için de sahalar ısınıyor. Çekmeköy’ün merkez mahallelerinden Çamlık’a muhtar adayı olduğunu açıklayan Veysel Yıldırım, genç ve dinamik kişiliğinin yanı sıra mütevazi yapısı ile de mahalle halkının takdirini topluyor. Seçim çalışmalarını bir konteynerden yürüten Yıldırım, “Gösteriş değil, hizmet için adayım” mesajı veriyor. Muhtar seçilmesi halinde sosyal ve kültürel faaliyetlere önem vereceklerini kaydeden Yıldırım, çocuklara özel festival, gençlere lokal gibi projeleri olduğunu söylüyor.

Yaklaşık 25 bin nüfusu ile Çekmeköy’ün merkezi mahallelerinden Çamlık’ta muhtarlık yarışı başladı. Genç yaşında muhtar adayı olan mahallenin tanınmış esnaflarından Veysel Yıldırım, gösterişten uzak mütevazi duruşu ile uzun zamandır sürdürdüğü çalışmalarını yoğunlaştırdı. Mahallenin ortasına koyduğu konteynerden çalışmalarını yürüten Yıldırım, çocuklara ve gençlere özel projelere önem verdiğini her fırsatta dile getiriyor. “Çocuklara özel festival, gençlere lokal” diyen Yıldırım, “Onlar bizim geleceğimiz. Dolayısı ile geleceğimize sahip çıkmak için çocuklara ve gençlere büyük önem vereceğiz” diyor. Yıldırım, gün görmüş büyüklerimiz için de sosyal ortamların oluşacağı projeler tasarladıklarını ifade ediyor.

Muhtar seçilmesi halinde; çocukluğunun geçtiği Çamlık Mahallesi’nde komşuluk ilişkilerinin gelişmesi ve toplumsal dayanışmanın büyümesi için çalışacaklarını ifade eden Veysel Yıldırım, “Elbirliği ile mahallemizi yöneterek daha güzel bir yer haline getireceğiz. Eksiklerimizi ve ihtiyaçlarımızı ortak akıl ile çözüme kavuşturacağız. Yönetimde herkesin söz hakkı olacak. Eşit ve adaletli hizmet olmazsa olmazımız olacak. Hizmette önceliğimiz, vatandaşımızın aciliyet sıralamasına göre planlanacak. Laf değil icraat, gösteriş değil hizmet dönemini başlatacağız” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç