Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KONUT VE İNŞAAT SEKTÖRÜNÜN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEK..

İstanbullu şirketler, Türkiye’nin en

İstanbullu şirketler, Türkiye’nin en büyük odası İTO’da kendilerini 4 yıl boyunca temsil edecek meslek komitesi ve meclis üyelerini seçti. 2018’den beri İTO başkanlığını yürüten Şekip Avdagiç’in listelerinden 195 üye 273 kişilik meclise girerek büyük bir başarıya imza attı. Bölgemizden Çekmeköy Müteahhitler ve İş insanları Derneği ÇEKMÜDER Başkan Yardımcısı Mükremin Tekin de yeniden seçilerek 45 No’lu Konut İnşaat Komitesi başkanı oldu.

Çekmeköy Müteahhitler ve İş insanları Derneği ÇEKMÜDER Başkan Yardımcısı Mükremin Tekin, İTO komite seçimlerinde üyelerin büyük destek ve teveccühü ile yeniden seçilerek güven tazeledi. 45 No’lu Konut İnşaat Komitesi Başkanı olan Mükremin Tekin, sektörün çatı kurumu İTO’da üyelerin sesi olmaya devam edecek. Geçmiş dönemlerde sektörün her türlü talep ve beklentisini İTO meclisine taşıyan Tekin, görev yaptığı süreçte gösterdiği üstün gayret ve çabaları ile üyelerden bir kez daha takdir gördü ve rekor oyla yeniden seçildi.

İstanbul Ticaret Odası dışında bir çok mesleki kurum ve kuruluşta görev alan Mükremin Tekin Tekin, hareketli sosyal yaşamı ve girişimci kişiliği ile tanınan bir isim. Tekin’in İTO’ya yeniden seçilmesi sektörün önde gelen sivil toplum kuruluşu ÇEKMÜDER yönetimi ve üyeleri tarafından da bir kez daha sevinçle karşılandı. İstanbul Ticaret Odası’nda Şekip Avdagiç, Murat Kalsın ve Değişim Zamanı grubu yarıştı. Sonuçlara göre mevcut başkan Avdagiç yarıştan güçlenerek çıktı. Başkanlık seçimi gelecek hafta yapılacak.

Reklamı Geç