Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KOPA GIDA YENİ ŞUBESİ İLE HİZMET AĞINI GENİŞLETİYOR..

Çekmeköy ve Ümraniye bölgesinde

Çekmeköy ve Ümraniye bölgesinde organik ve yöresel ürün kalitesiyle tanınan sektörün tecrübeli ismi KOPA Gıda, 4. Satış marketini de açarak hizmet ağını genişletti.

Bölgemizin tanınmış iş insanlarından Erdem Koçoğlu yönetimindeki KOPA Gıda hizmet ağını yeni şubelerle genişletmeye devam ediyor. Sektörünün öncü ismi KOPA Gıda ve Peynircilik 4. şubesini Hamidiye Mahallesi’nde hizmete açtı. Siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta Kopa Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Koçoğlu’nu dostları yalnız bırakmadı.

Açılışa AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Akın İlhan, AK Parti Önceki Dönem İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Yazıcı, Deva Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Hasan Keleş, Millî Eğitim Müdürü Burhan Bayrak, Çekmeköy MHP İlçe Başkanı Tahsin İnce, İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç, İYİ Parti Meclis Üyesi Bora Kılıç, Saadet Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Baki Polat, AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayları Yücel Yalçınkaya, Ali Yazlı, ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, İşadamı Seyfettin Yıldırım, Abdullah Gelgeç ve çok sayıda tanınmış davetli katıldı.

Dualar eşliğinde açılışı gerçekleşen açılış programında KOPA Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Koçoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Yazıcı günün önem ve anlamını içeren birer konuşma gerçekleştirdi. Firma Sahibi Erdem Koçoğlu, “Satmış olduğumuz ürünlerin yöresel olmasına özen gösteriyoruz. Hizmet ve ürün kalitesinden asla ödün vermiyoruz. Bugün de 18 Mart gibi anlamlı bir günde açılışımıza katılarak bizleri yalnız bırakmayan siz değerli dostlarımıza teşekkür ediyorum”  şeklinde konuştu.

Programda daha sonra hep birlikte açılış kurdelası kesilerek hayırlı olsun dilekleri iletildi..

Reklamı Geç