Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KURUCU BAŞKAN GÜLERYÜZ; “ALTINŞEHİR İSMİNE YAKIŞIR BİR MARKA…”

Ümraniye Altınşehir Mahallesi’nin toplumsal

Ümraniye Altınşehir Mahallesi’nin toplumsal duyarlılığı ile öne çıkan gönüllü gençleri tarafından kurulan Altınşehir Spor Kulübü, start veriyor. Mahallenin gelecek vadeden genç iş insanı Emre Güleryüz ve arkadaşlarınca kuruluş temelleri atılan Altınşehir Spor Kulübü, birbirinden önemli hedefler belirledi. Başkan Güleryüz, “Bu kulübü Altınşehir ismine yakışır bir marka yapacağız” dedi

Ümraniye Altınşehir Mahallesi’nin de artık bir spor kulübü var. Mahallenin gönüllü gençleri ve sevilen genç iş insanı Emre Güleryüz tarafından kurulan Altınşehir Spor Kulübü tüzüğünü oluşturarak faaliyetlerine başladı. Altınşehir Mahallesi çocukları ve gençlerinin daha sağlıklı ortamlarda spor yapması, sosyalleşmesi ve kaynaşması için kulüp merkezini hizmete sunan spor kulübü, önümüzdeki aylarda hayata geçireceği hedeflerini de belirledi.

Geçtiğimiz yıl Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Mahallem Futbol Turnuvası’nda elde edilen 3’lük başarısı, hazırlık aşamaları ve o tatlı heyecanın kendilerini bu kulübü kurmaya teşvik ettiğini www.yerelgazete.com.tr ye anlatan kulübün kurucu başkanı Emre Güleryüz, Altınşehir ismine yakışır bir marka oluşturmayı hedeflediklerini kaydetti. Gençlerimizi her türlü kötü alışkanlıktan uzak tutmak için, sporla kaynaştırma ve bilinçlendirmeyi amaçladıklarını anlatan Güleryüz, Altınşehir Spor Kulübü hakkında şunları ifade etti:

“Spor kulübümüz, belirlemiş olduğu tüzük hükümlerine göre Gençlik ve Spor Bakanlığı ile spor federasyonlarının düzenlediği veya izin verdiği faaliyetlere veya spor müsabaka ve yarışmalarına katılmayı kendine görev edinmiştir. Spor her yaşta her meslek grubunda insanların yaşamlarını aktifleştirmek ve zindeleştirmek için gerekli olan fiziksel ve zihinsel gelişmeyi sağlayan ayrıca vücudun anatomik dengesini koruyan yegâne unsurdur. Bu maksatla en küçükten en büyüğüne tüm vatandaşlarımızın mutlaka bir spor branşı ile ilgilenmelerini, her türlü kötü alışkanlıklardan uzak kalmalarını, bedenen, zihnen ve ruhen gelişmelerini sağlamak son derece önemli bir olgudur.

Sporcu ahlakı ile önce kendilerine, ailelerine, çevresine, vatana ve millete faydalı, maddi ve manevi yönden gelişmiş sağlıklı bireyler hedefliyoruz. Kulübümüzde, üyeler arası sevgi, saygı, birlik ve beraberlik ile sosyal ve kültürel dayanışmayı sağlayıp devam ettirmek temel amacımızdır. Türk gençliğini geliştirip tanıtmak ayrıca Türkiye çapındaki sporcuları birbirleriyle tanıştırmak ve aralarında her türlü yardımlaşmayı sağlamak, spor vesilesi ile halkımızı sosyal yönden gelişmiş, dinamik, sağlıklı kılmak bizler için en büyük mutluluk kaynağı olacaktır.

Altınşehir Spor Kulübü’müzün en kısa zamanda halı sahasına ve gençlerimizin spor yapacağı tüm alt ve üst yapısına kavuşması için mahalle halkımız ve yerel yöneticilerimizle büyük bir dayanışma ve işbirliği içerisinde olacağız. Belediyemiz başta olmak üzere ilçemizde faaliyet gösteren diğer spor kulüpleri ve tüm sivil toplum kuruluşları ile de sıkı diyalog ve istişare halinde olacağız. Belediye Başkanımız Sayın İsmet Yıldırım’ın spora verdiği destek ve önemi takdirle karşılıyoruz. İlçemizdeki spor aktivitelerinde yer almak ve mahallemizi temsil etmek için her zaman hazırlıklı olacağız. Daha duyarlı gençler ve dolayısı ile güvenli bir toplum yapısı için üzerimize düşen görev ve sorumlulukların bilinciyle hareket edeceğiz. Kuruluş ilkelerimizden hiçbir surette sapmadan hedeflerimize koşar adım ilerleyeceğiz.”

Reklamı Geç