Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kurum; “İlk defa Ümraniye’de söylüyorum büyük sürprize hazır olun!”

AK Parti İBB Adayı

AK Parti İBB Adayı Murat Kurum ile Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Gençlik Buluşması” kapsamında Ümraniyeli gençlerle bir araya geldi. Öğrencilere ulaşımda yüzde 40 indirim sağlayacaklarını ifade eden Kurum, ayrıca “Bunu ilk defa Ümraniye’de söylüyorum, sizlerin umutlarını inşa edeceğimiz ve her istediğinizi elde edebileceğiniz bir projemizi yakın bir zamanda sizlerle paylaşacağız” dedi.


Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ile birlikte “Gençlik Buluşması” kapsamında Ümraniyeli gençlerle buluştu. Kurum, Ümraniye’de coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.


Kurum: İlk defa Ümraniye’de söylüyorum büyük sürprize hazır olun

Projeleri açıklamadan önce istişareler yaptıklarını anlatan Kurum, “O istişareler çerçevesinde istiyoruz ki İstanbul’da eğitim gören bir gencimiz kendini güvenli, huzurlu hissederken aynı zamanda ekonomik anlamda da güçlü olsun, kendini her alanda yetiştirsin istiyoruz. Yakın bir zamanda çok önemli bir müjdeyi sizlerle paylaşacağız. Bunu ilk defa Ümraniye’de söylüyorum ama öyle güzel bir proje olacak ki hep birlikte sizlerin umutlarını inşa edeceğimiz ve orada her istediğinizi elde edebileceğiniz bir projemizi yakın bir zamanda sizlerle paylaşacağız” dedi.


Kurum: Üniversiteye giden gençlere ulaşımda yüzde 40 indirim yapacağız

Kurum, “İstanbul’un 39 ilçesinde 100 bin paylaşımlı ofisi gençlere kazandıracağız. İşini kuran 100 bin gencimize 100 bin lira sermaye desteği sağlayacağız. Ulaşımda üniversiteye giden gençlere yüzde 40 indirim yapacağız ve yine üniversitelilere 10 bin lira burs vereceğiz. Her ay öğrenci evlerine 25 metreküp doğal gaz desteği de sağlayacağız. Gençlerimizin her alanda çok iyi yetişmesi gerekiyor” dedi.


Programa AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyüp Kadir İnan, AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Cem Çekerek ile çok sayıda genç katıldı.

Reklamı Geç