Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Mahallemizi elbirliğiyle güzelleştirmeye devam edeceğiz..”

Çekmkeköy’ün güzide mahallelerinden Kirazlıdere’nin

Çekmkeköy’ün güzide mahallelerinden Kirazlıdere’nin genç ve dinamik muhtarı Orkun Karakaya, ikinci dönem için de göreve talip olduğunu açıklayarak adaylığını ilan etti. Pandemi süreci gibi zor şartlara rağmen gerçekleştirdiği güzel çalışmalar ve vatandaşla kurduğu yakın diyalogla 7’den 70’e herkesin sevgisini kazanan Karakaya, “Mahallemizi elbirliğiyle güzelleştirmeye devam edeceğiz” diyor..

17 bin civarındaki nüfusuyla Çekmeköy’ün önde gelen mahallelerinden Kirazlıdere’de değişim ve gelişim tüm hızıyla devam ediyor. 31 Mart yerel seçim sürecine yaklaştığımız şu günlerde ikinci dönem için göreve talip olduğunu açıklayan muhtar Orkun Karakaya, adaylığını resmen ilan etti. Geçen 5 yıllık dönemde yaptıkları bazı çalışmaları özetleyen Karakaya, “Şimdi daha güzel işler yapma ve devam eden çalışmaları tamamlama zamanıdır” dedi.

2019 yılında mahalle sakinlerinin yoğun ısrar ve talepleri doğrultusunda aday olduğunu ve halkın destek ve teveccühü neticesinde kazandıktan sonra pandemi süreci gibi tüm zor şartlara rağmen güzel hizmetlere imza attıklarını kaydeden Karakaya, “Şimdi önümüzde daha rahat bir dönem var ve bu yeni dönemde yine vatandaşımızın güven ve teveccühü ile mahallemizi elbirliğiyle güzelleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Yer üstündeki havai elektrik hatlarının yer altına alınması, İSKİ ile altyapı çalışmalarının yapılması, ilçe ve büyükşehir belediyeleri nezdinde; yol, kaldırım ve çevre düzenlemeleri, sokak aydınlatmaları, yürüyüş yolunun yapılması, sosyal manada ihtiyaç sahibi komşulara yardım ve destekler gibi pek çok çalışma gerçekleştirdiklerini kaydeden Muhtar Karakaya, halkın desteğiyle yeni dönemde göreve devam etmesi halinde Kirazlıdere Parkı yanı başında bulunan belediye hizmet alanının da parka katılarak daha büyük bir yer haline getirilmesi ve mahallenin en büyük sorunlarından giriş ve çıkış bağlantı yolları sorununun çözülmesi gibi planları olduğunu söyledi.

Mahalle sakinleri ile her zaman yakın temas halinde olduklarını anlatan muhtar Karakaya, “Vatandaşımızın her derdine koşmak, çözüm için bir şeyler yapmak ya da yapabilmek benim için en büyük mutluluk kaynağı. Düğün, nişan, cenaze ve doğum günü gibi özel ve önemli günlerinde her zaman komşularımızın yanında olmaya gayret ettik. Çevreye ve tüm canlılara hassasiyetle yaklaştık. Yerel yöneticilerimiz ve komşu mahallelerimizle her daim irtibat ve işbirliği halinde olduk. İhtiyaç sahibi komşularımız ile hayırsever dostlarımız arasında her daim köprü vazifesi gördük. Öğrenci kardeşlerimizin, engelli bireylerimizin, ev hanımı bacılarımızın ve de yaşlılarımızın talep ve beklentileri her zaman önceliğimiz oldu, olmaya da devam edecek” şeklinde konuştu.

Karakaya şunları ifade etti:

Reklamı Geç