Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“MAKBUL OLAN KUL HAKKINI KORUMAK AMA BUNLARIN DERDİ…”

Partisinin Ümraniye teşkilatı tarafından

Partisinin Ümraniye teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programında iktidara çok sert sözlerle yüklenen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “Makbul olan kul hakkını korumaktır ama bunların tek derdi kendi iktidarlarını korumak” dedi. İlçe Başkanı Çakıroğlu’da; “O seçim bu seçim, o sene bu sene” dedi.

Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı, geleneksel iftar programını bu yıl da yoğun katılımla gerçekleştirdi. Millet ittifakı temsilcilerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşu başkanları, esnaf odası temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda partilinin katıldığı programa CHP İBB Grup Başkanvekili Tarık Balyalı, 1. Bölge Milletvekili Adayı Selim Temurci, İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin ve Genel Başkan Ahmet Davutoğlu ile çok sayıda davetli katıldı.

ÇAKIROĞLU; “O SEÇİM BU SEÇİM, O SENE BU SENE..”

İftar programında bir selamlama konuşması yapan İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu, 14 Mayıs’ta Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kazanacağını ve baharın mutlaka geleceğini söyledi. “Yasaklar ve yolsuzluklar girdabından kurtulmak için birlikte başaracağız” diyen Çakıroğlu, “Yoksulluk bitecek refah gelecek. Adam kayırmacılık bitecek liyakat esas olacak. Adalet gelecek, komplocular ve beslemeler kaybedecek. Ben yaptım oldu anlayışı kaybedecek ortak akıl ve uzlaşı kazanacak. Kısacası Millet İttifakının adayı Bay Kemal kazanacak. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun sonuna kadar arkasındayız ve onun mücadelesinin destekçisiyiz. O seçim bu seçim o sene bu sene” dedi.

TEMURCİ: “TÜRKİYE DEĞİŞİMİN AYAK SESLERİNE GEBE..”

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Selim Temurci de yaptığı konuşmasında, her türlü baskıcı anlayışa rağmen barış ve  kardeşliğin kazanması için mücadele ettiklerinin kaydetti. Temurci; “Bugün Üsküdar’da balıkçılar çarşısında milletimizle birlikteydim. Gördüğüm kadarıyla hava ve atmosfer değişmiş. Türkiye değişimin ayak seslerine gebe. Hep birlikte yeni bir dönemi başlatacağız. Her türlü baskıcı zihniyete, korkuya ve kutuplaşmaya inat bu sofralar bu coğrafyada kurulmaya devam edecek ve kazanan bu millet olacak. Buna inanıyoruz. Sizler de inanın. İnanın hep birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.

DAVUTOĞLU; “ÇINAR YAPRAĞI DALGALANACAK…”

Ümraniye teşkilatını başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederek konuşmasına başlayan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da sert sözlerle iktidar partisi ve Cumhur ittifakına yüklendi. 14 Mayıs’tan itibaren iktidarın ortağı olacaklarını ve Gelecek Partisi amblemi olan çınar yaprağının yurdun dört bir yanında dalgalanacağını söyleyen Davutoğlu, “Bu yola çıkarken bugünleri ve tüm zorlukları göze alarak çıktık. Kimilerimiz saldırıya uğradı, kimilerimiz mahkeme kapılarında gitti geldi, kimilerimizin evleri kurşunlandı. Bugün net bir ifadeyle diyorum ki baskı altına almaya çalıştıkları, susturmaya çalıştıkları Gelecek Partisi artık yürütmenin, iktidarın ortağıdır. İsteseler de istememseler de iktidarın ortağıdır. Çınar yaprağı iktidarın ortağı olarak yurdun her tarafında dalgalanacak. Türkiye sathındaki adaylarımızı da meclise sokacağız. Arkadaşlarımız bütün Türkiye’nin vekili olacaklar. İnşallah 15 Mayıs sabahı da Türkiye’nin kaderini değiştirmeye biz varız” dedi.

“KİME VURUYORSUNUZ, KİMİ ÖLDÜRÜYORSUNUZ?..”

Mevcut iktidarın tek derdinin kendi iktidarını sürdürmek olduğunu kaydeden Davutoğlu, “Makbul olan kul hakkını korumaktır. Bunların öyle bir derdi yok” şeklinde konuştu. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın, “Vur de vuralım, öl de ölelim” sloganına “Onun da zamanı gelecek” şeklindeki cevabını sert sözlerle kınayan Davutoğlu, “Kime vuracaksınız, kimi öldüreceksiniz. Biri milletin yarısını kafir ilan ediyor. Diğeri millete bunları öldürmeniz caiz diyor. Vatanperverlik bu mu? Bunların derdi iktidarlarını korumak” dedi.

Reklamı Geç