Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MECLİSTE SANDALYE SAYISI İKİYDİ BİR OLDU

Millet İttifakı çatısı altında

Millet İttifakı çatısı altında CHP listesinden seçilen İYİ Parti Meclis Üyesi Hüseyin Adnan Üke, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Üke’nin istifasıyla İYİ Parti’nin Çekmeköy Belediye Meclisi’ndeki sayısı ikiden bire düştü.

Bundan sonra bağımsız kalacağını ifade ederek partisi ile yollarını ayırdığını sosyal medya hesabı üzerinden duyuran İYİ Parti Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Adnan Üke, “6 yıl önce bu ülkenin geleceği için taşın altına elimi koyma ihtiyacı hissettim. Alparslan Türkeş ile bıraktığım siyaset hayatına MHP’nin iktidarın düzenine su taşıması ile alternatif olmak ve ülkeyi yönetecek bir parti olması için İYİ Parti Çekmeköy kurucu üyesi olarak siyasete atıldım. Herkesin korktuğu bir dönemde kurucu olup ellerini taşın altına koyup, Cumhur İttifakı’na karşı beş yıl boyunca bir mücadele verdim” dedi.

“Gelinen son noktada üzülerek belirtiyorum gördüğüm bu kadar eziyet ve zarara rağmen ne yazık ki İYİ Parti’nin geniş tabanlı bir iktidar partisi olma gayretinde olmadığını görüyorum” diyen Üke; “Bu nedenle kuruluş döneminde uzlaştığımız hedeflere ulaşma konusunda partiye olan inancımı kaybetmiş bulunuyorum. Artık İzlediği parti içi politikaları ve uygulamaları gönül rahatlığıyla savunmak imkansız bir hale gelmiştir. Bu yüzden partimden ayrılıyorum. Tek başına da olsa sadece doğru bildiklerimi her zaman söyleyeceğim” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç