Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MEGA SÜRÜCÜ KURSU ÜMRANİYE İSTİKLAL’DE TÖRENLE AÇILDI..

Girişimci genç işadamları Arif

Girişimci genç işadamları Arif Çetin ve Mutlu Çetin kardeşlerin sahibi olduğu MEGA Sürücü Kursu, Ümraniye’deki yeni yerinde törenle hizmete açıldı.

Ümraniye İstiklal Mahallesi’nde kendine ait yeni yerinde bir süredir hizmet veren MEGA Sürücü Kursu, pandemi döneminin yeni normal yaşama geçmesiyle resmi açılışını gerçekleştirdi. Açılış programına iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı. Girişimci genç işadamları Arif Çetin ve Mutlu Çetin kardeşlerin sahibi olduğu MEGA Sürücü Kursu’nda motorlu tüm araç çeşitlerinde ehliyet hizmeti, Karavan ve Römorklu Otomobil Ehliyeti, SRC belgeleri, Pisiko Teknik Belgesi ve bay ve bayan eğitmenlerden özel direksiyon dersleri veriliyor.

Açılış öncesi yaptığı selamlama konuşmasında davete icabet eden konuklara teşekkür eden MEGA Sürücü Kursu Sahibi Arif Çetin, sektöre yepyeni bir soluk kazandırmayı hedeflediklerini ifade etti. Her ticari işletme gibi ülke ekonomisine katma değer sağlayacaklarını da kaydeden Çetin, “Teknolojinin tüm imkanlarını değerlendirerek modern bir ortamda bizi tercih eden kursiyerlerimize en iyi eğitimi vermeye gayret ediyoruz. Sektördeki tecrübemiz bizim en iyi referansımızdır. Malum pandemi nedeniyle açılışımızı bir süre ertelemiştik. Bugün katılımları ile bize destek olan tüm dostlarımıza gönül dolusu teşekkürler” dedi.

Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Tuncer ve konukların dualar eşliğinde kurdelesini kestiği işyerinin açılışına Şile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özen, Ümraniye eski İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin, Ümraniye Belediye Meclis Üyesi Şenol Berk, Tokat Dernekler Federasyonu Başkanı Halil Bakan, İstanbul Anadolu Ümraniye Tokatlılar Derneği Başkanı Av. Serdar Han, Çetinler Sürücü Kursu Müdürü Mustafa Çetin, işadamları Veysal Sarar ve daha pek çok davetli katılım sağlayarak hayırlı olsun dileklerini iletti. İşyeri sahipleri Tokatlı olunca, Tokatlı işadamları da hemşerilerini en mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

MEGA Sürücü Kursu’nun hayırlı olmasını dileyen Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Tuncer, “Bugün İstiklal Mahallesi esnaflarımızdan Arif ve Mutlu Çetin kardeşlerin sahibi olduğu Mega Sürücü Kursu’nun açılışını gerçekleştiriyoruz. Burada bir çok vatandaşımız istihdam edilerek ekmek kapısı oluşturuluyor. Allah hayırlı bol kazançlar nasip etsin” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç