Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MEHMET EFENDİ KONAĞI, MİSAFİRLERİNİ AĞIRLAMAYA BAŞLADI..

Çekmeköy’ün önde gelen tanınmış

Çekmeköy’ün önde gelen tanınmış ailelerinden Durul Kardeşler, eşsiz doğası ve muhteşem atmosferi ile çok farklı bir hizmete daha imza attı. Taşdelen Mesire Alanı içerisinde; ormanla iç içe bir ortamda, enfes damak tatlarının sunulduğu Mehmet Efendi Konağı misafirlerini ağırlamaya başladı.

Ümit Durul, Lokman Durul ve Faruk Durul kardeşler, aile şirketi olarak yönettikleri Durul İnşaat A.Ş bünyesinde restoran işletmeciliğine farklı bir boyut kazandıracak yepyeni bir hizmete imza attılar. Taşdelen Mesire Alanı içerisinde; ormanla iç içe bir ortamda, enfes damak tatlarının sunulduğu Mehmet Efendi Konağı misafirlerini ağırlamaya başladı. Şehrin merkezinde, kuş cıvıltıları arasında, doğayla baş başa, tam bir dinlenme mekanı. Ailece hafta sonu kahvaltıları ya da hafta içi iş toplantıları için eşsiz bir ortam. Temiz hava, bol oksijen, enfes tatlar.. Hepsi ve daha fazlası Mehmet Efendi Konağı’nda sizleri bekliyor.

Geçtiğimiz hafta açılışını yaptıktan sonra bu hafta sonu da bölge yerel basın temsilcilerini kahvaltıda ağırlayarak mekanın tanıtımını yapan Durul kardeşlerden Ümit Durul, rahmetli babalarının ismini verdikleri Mehmet Efendi Konağı’nın kafe ve restoran olarak hizmet vereceğini ve servis edecekleri yiyeceklerin de büyük bölümünün doğal ortamda kendileri tarafından yetiştirilen mahsullerden oluştuğunu ifade etti. Durul Ailesi olarak; her zaman kendilerine yakışanı yaparak toplum nazarında takdir gören bir duruş sergilemeye gayret ettiklerini kaydeden Ümit Durul, temiz ve dürüst ticaret ahlakıyla hizmet üretmeye devam edeceklerini söyledi.

Durul İnşaat A.Ş. olarak inşaat başta olmak üzere; otomotiv, kozmetik, giyim ve gıda gibi alanlarda verdikleri hizmetlerin yanı sıra Mehmet Efendi Konağı ile de restoran işletmeciliğine iddialı bir başlangıç yaptıklarını ifade eden Lokman Durul; “Burası zaten doğal bir ortam. Doğanın kurallarına uygun şekilde olmak kaydıyla bölgemizin değerine değer katacak bir mekan oluşturmaya gayret ettik. Rahmetli babamızın ismini verdiğimiz bu konakta Çekmeköylü dostlarımızı ve tüm misafirlerimizi ağırlamaktan büyük keyif alacağız. Herkesi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Basın mensuplarının hep birlikte fotoğraf verdiği kahvaltı programı sohbet ortamında devam etti.

Reklamı Geç