Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MELDA TANİŞMAN TUTAN, “BU YARIŞTA BEN DE VARIM” DEDİ..

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nda

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nda kongre heyecanı sürüyor. “Başka bir Çekmeköy mümkün” sloganıyla, “bu yarışta ben de varım” diyen partinin genç ve dinamik isimlerinden Melda Tanişman Tutan, ilçe merkezinde yaptığı coşkulu programla adaylığını resmen ilan etti.

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı, Ağustos ayında yapmayı planladığı kongresine hazırlanıyor. Delege seçimlerinin tamamlandığı ilçede başkanlık yarışı için heyecan zirvede. “Başka bir Çekmeköy mümkün” sloganıyla, “bu yarışta ben de varım” diyen partinin genç ve dinamik isimlerinden Melda Tanişman Tutan, ilçe merkezinde yaptığı coşkulu bir programla adaylığını açıkladı. İlçe yöneticileri, bazı meclis üyeleri, Sultançiftliği Muhtarı Engin Çelik, Kirazlıdere Muhtarı Orkun Karakaya, delegeler ve partililerin katıldığı programda konuşan Melda Tanişman Tutan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Milletimiz güçlü bir millet olmaya azmetmiştir. Bunun gereklerinden biri de kadınlarımızın her konuda yükselmelerini sağlamaktır” sözünü hatırlatarak sözlerine başladı.

Bu sözün ışığında CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu kaydeden Tutan, etkin ve yetkin bir yönetim kadrosu kuracaklarını ifade etti. Tutan, tecrübeli bir danışma kurulu, gerçek anlamda var olan mahalle temsilcilikleri, dönemsel eğitim seminerleri, aktif üyelerin saha çalışmaları ve sosyal demokrat bir anlayışla yönetmenin imkansız olmadığını söyledi.

CHP’de son zamanlarda yaşanan tüm tartışmalara karşı tavırlarının net olduğunu da kaydeden Tutan, “Biz Cumhuriyet Halk Partiliyiz. İsimler tartışılsa da aslolan büyük Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Bu bağlamda bizler inanıyoruz ki; büyük Cumhuriyet Halk Partisi bu zamana kadar gösterdiği parti içi demokrasi anlayışını yine kongre ve büyük kurultayda gösterecektir. Bizler iktidar inancını yüreğinde eksik etmeyen, her yenilgiden daha güçlü ayağa kalkan bir aileyiz. Bu güçle genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde önümüzdeki yerel seçimi hep birlikte zaferle taçlandıracağız. Çünkü biliyoruz ki başka bir Çekmeköy mümkün” dedi.

MELDA TANİŞMAN TUTAN KİMDİR?

1996 İstanbul doğumlu olan Melda Tanişman Tutan, 1984 yılından bugüne Çekmeköy’de ikamet eden esnaf bir babanın ve ev hanımı annenin kızı. Tutan, Düzce Üniversitesi  Peyzaj Mimarlığı bölümü mezunu. Uzun yıllar partide etkin görevlerde bulunan Tutan, il ve kurultay delegeliği yaptı. Tutan 5. olağan kongre sonucu oluşan ilçe yönetiminde bilişimden sorumlu başkan yardımcısı olarak görev aldı.

 

Reklamı Geç