Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

METİN ÇOBAN; “GÖNÜLLERE DOKUNAN BİR MUHTAR OLACAĞIM”

Geçtiğimiz hafta kutlanan 10

Geçtiğimiz hafta kutlanan 10 Ocak Gazeteciler Günü münasebetiyle bölgede görev yapan yerel basın temsilcilerini seçim ofisinde ağırlayan Çekmeköy Çamlık Mahallesi Muhtar Adayı Metin Çoban, “Hizmet ve icraatlarımla gönüllere dokunan bir muhtar olacağım” dedi.

Çekmeköy’ün büyük mahallelerinden Çamlık’ta yerel seçime doğru muhtarlık heyecanı yaşanıyor. İlçenin önde gelen Ordulu müteahhit ve işadamlarından Metin Çoban, “Mahalleme hizmet yarışında ben de varım” diyerek sorumluluk almaya hazır olduğunu gösterdi. Geçtiğimiz hafta kutlanan 10 Ocak Gazeteciler Günü vesilesi ile bölgede görev yapan yerel basın mensuplarıyla seçim ofisinde biraraya gelip gündemi değerlendiren Muhtar Adayı Metin Çoban, önemli açıklamalarda bulundu. Gazeteciler Günü’nü kutlayan Metin Çoban, Çamlık Mahallesi’nin Çekmeköy’ün en güzel mahallesi yapmaya aday olduğunu söyledi.

Ailesi ve tüm yakınlarıyla birlikte 30 yılı aşkın süredir Çekmeköy Çamlık mahallesinde ikamet ettiğini ve bölgenin her türlü ihtiyacını çok iyi bildiğini anlatan Metin Çoban, muhtar seçilmesi halinde acil ihtiyaç olarak gördüğü okul ve sağlık ocağı gibi hizmetlerin bir an önce halkın hizmetine sunulması için çalışacağını kaydetti. Mahalleyi boydan boya kuşatan otoyol boyunca oluşan hat boyunun düzenlenmesi gerektiğini de ifade eden Çoban, “Çamlık mahallemizin daha yaşanılır güzel bir yer olması için ne gerekiyorsa yapacağız” şeklinde konuştu.

Gönüllere dokunan hizmetlere imza atacağını söyleyen Metin Çoban; “Yıllardır Çamlık mahallemizde komşularımızla birlikte ikamet ediyoruz. Mahalle sakinlerimizin şahsıma ve ekibime güvenip teveccüh göstermesi halinde 31 Mart’ten itibaren çok daha güzel bir mahalle oluşturmak için elbirliği ile çalışacağız. Eğitim ve sağlık alanında mahallemize acilen bir okul ve sağlık ocağı yapılmalı. Hat boyu caddesi yeniden düzenlenmeli ve burada oluşan yeşil alanlar daha güzel hale getirilmeli. Halkımızla sürekli irtibat ve temas halinde olacağız, hizmetlerimizle gönüllere dokunacağız” dedi.

Metin Çoban 1966 Ordu/Aybastı doğumludur. Çobanoğlu İnşaat adı altında bir çok inşaat projesinde yüklenici olarak hizmet vermektedir. Çekmeköy’de bulunan köy ve ilçe derneklerinin çatı derneği olan Çekmeköy Ordulular Derneği’nde başkanlık yapmakta olup, 30 Yıldır Çekmeköy’de ikamet eden işadamı Metin Çoban, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Reklamı Geç