Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı..

10 Ocak Çalışan Gazeteciler

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle bölge yerel basın temsilcileriyle biraraya gelerek günlerine kutlayan ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan MHP Çekmeköy İlçe Başkanı Tahsin İnce, “31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakımızın adayı kim gösterilirse gösterilsin MHP olarak bizim adayımızdır ve sonuna kadar yanında durup kazanmak için çalışacağız” dedi.

MHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nın organize ettiği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü programına; MHP İlçe Başkanı Tahsin İnce, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Ali Uğur Gevrek, Belediye Meclis Üyeleri Alparslan Şahinoğlu ve Ahmet Emin Kakşi, Meclis Üyesi Adayı İşinsanı Cüneyt Ilgın ile iş insanı Mimar Yaşar Kıldan ve yerel basın temsilcileri katıldı. Davette tüm basın emekçilerinin gününü kutlayan MHP İlçe Başkanı Tahsin İnce, “Sahada her zaman beraber olduğumuz siz değerli basın emekçilerimizin gazeteciler gününü kutluyor, meslek yaşamınızda her birinize başarılar diliyorum” dedi.

31 Mart yerel seçim gündemine ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Başkan Tahsin İnce, “Cumhur İttifakı’mız kimi aday gösterirse göstersin MHP olarak bizim adayımızdır ve sonuna kadar yanında durup, kazanmak için sahada en etkin şekilde çalışacağız. Cumhur İttifakı olarak Çekmeköy’de ve İstanbul’da tarihi bir zafere daha imza atacağımıza inancımız tamdır. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin de her zaman söylediği gibi bizim önceliğimiz vatanımız, milletimiz ve bayrağımızdır” dedi. Görev sürelerinde birinci yılını doldurdukları kaydeden İnce, vatandaşlarımızın mübarek Regaip Kandili’ni de tebrik etti. Program daha sonra karşılıklı sohbet havasında devam etti.

Reklamı Geç