Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP A. ADAYI SABRİ ŞENEL; “7 HAZİRAN KADER SEÇİMİDİR”

MHP’den İstanbul 1. Bölge

MHP’den İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıklayan bölgemizin tanınmış işadamlarından Sabri Şenel; “7 Haziran Türkiye’miz için yeniden doğuş olacaktır” dedi.

sabrkadersec17  Haziran seçimlerine doğru iktidar ve ana muhalefet partilerinde milletvekili aday adaylığı müracaatları tamamlanırken MHP’de ise başvurular 12-18 Mart tarihleri arasında yapılacak. İstanbul’da tüm ilçeleri ile sıkı bir seçim çalışmasına hazırlanan MHP’de bölgemizin önde gelen işadamlarından Sabri Şenel aday adaylığını açıkladı. Ümraniye, Üsküdar, Çekmeköy, Beykoz ve Kadıköy gibi ilçeler başta olmak üzere Anadolu yakasında kamuoyunun yakından tanıdığı ve sevdiği bir isim olan Sabri Şenel’in aday adaylığı milliyetçi hareket tabanında sevinç ve coşkuyla karşılanıyor.

sabriyenidet1237 Haziran seçimlerinin ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozmak için halkımıza önemli bir fırsat verdiğini ifade eden MHP Aday Adayı Sabri Şenel, “Milletimiz artık uyanmıştır. Her bir vatan evladı, tahriklere kapılmadan ve kendisine vaat edilen boş laflara kanmadan; ülkesine, milletine, bayrağına hizmet eden gerçek vatansever evlatlarını meclise göndererek bu kirli oyunu bozacaktır” şeklinde açıklamalarda bulundu.

sabrkadersec2Ülkü şahidi Fırat Çakıroğlu cinayeti hakkında; “Bu hain cinayet basının yansıttığı gibi bir sağ-sol ya da ülkücü-solcu çatışması değildir. Fırat, PKK’ya karşı verdiği mücadele ve taşıdığı Türk bayrağı için katledilmiştir. Katili ise saklanmaktadır ve Ege Üniversitesi rektörlüğü birinci derecede sorumludur” diyen Sabri Şenel, Şah Fırat operasyonunu da tam bir skandal olarak değerlendirdi.

sabrkadersec0“Selçuklu’nun, Osmanlı’nın ve Türk milletinin atası Süleyman Şah’ın mezar toprağını koruyamayan ve acze düşen Osmanlı torunu olabilir mi?” diye soran Sabri Şenel, “MHP geliyor az kaldı dayan ülkem” sözleri ile halka seslendi. 7 Haziran’ın önemli bir dönüm noktası olacağına işaret eden Şenel; “Artık talan ve yalan dönemi son bulacak. Milliyetçi hareket kadroları işbaşına gelecek” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Reklamı Geç