Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP ADAY ADAYI SABRİ ŞENEL; “GÖRÜLECEK HESABIM VAR”

MHP tabanı ve ülkücü camianın

MHP tabanı ve ülkücü camianın yoğun isteği ile İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adayı olan Sabri Şenel, ilçe başkanları ve basın mensuplarını ağırladığı Çamlıca’daki yemekli gecede; “Zihin işgaline son vereceğimiz 7 Haziran seçimlerinde Anadolu yakasında görülecek hesabım var” dedi.

senel4MHP’nin İstanbul’da önde gelen ismi Sabri Şenel, tabanın yoğun istek ve talebi sonucu 7 Haziran seçimleri için 1. bölgeden milletvekili aday adaylığı müracaatını yaptı. Ümraniye, Üsküdar, Çekmeköy, Beykoz ve Kadıköy gibi ilçeler başta olmak üzere Anadolu yakasında kamuoyunun yakından tanıdığı ve sevdiği bir isim olan Sabri Şenel’in aday adaylığı milliyetçi hareket tabanında sevinç ve coşku yarattı.

sabrisenel0Aday adaylığının ardından Anadolu yakasındaki Ümraniye, Çekmeköy, Şile ve Üsküdar gibi ilçe başkanları, yöneticileri ve basın mensuplarını Çamlıca’da düzenlediği yemekli gecede ağırlayan MHP Aday Adayı Sabri Şenel, 3 kez belediye başkanlığı, 2 kez de milletvekilliğine aday olduğunu ve her defasında partinin oylarını kat be kat arttırdığına işaret etti.

senel2Geçen seçimde 25. sırada milletvekili adayı yapılmasını bile bir gurur ve onur saydığını ifade eden Sabri Şenel; “Biz her zaman canla başla çalışıp partimizi daha yukarılara taşımak için mücadele verdik. Şükürler olsun aday olarak girdiğimiz her seçimde partimizin oylarını 2.900’lerden 32.000’lere, 12 binlerden 20 binlere olmak üzere kat bet kat arttırdık. Yine çalışacağız, yine tabanımızla bütünleşeceğiz. Çünkü bizler bu tabanın sesi ve nefesi olduğumuza inanıyoruz” şeklinde konuştu.

senel3Her seçim döneminde adaletsiz ve haksız bir seçim yarışı olduğuna vurgu yapan Sabri Şenel, alın terinin imar rantından beslenenler tarafından sandıkta çalındığını iddia ederek; “Adil ve dürüst bir seçim yarışı istiyorum. Tabanın sesine kulak verdim aday adayı oldum. Partim de tabanın bu sesine göre hareket eder ve adaylığımı onaylarsa bölgemizde yine büyük bir oy patlaması yapacağımıza hiç kimsenin zerre kadar kuşkusu olmasın. Çünkü benim Anadolu yakasında görülecek bir hesabım var” dedi.

senel1Bu ülkenin kaderinin tek kişinin iki dudağı arasında olmadığını da ifade eden Sabri Şenel; “Göreceksiniz 7 Haziran’da bu millet bu makus talihi yenecek ve tıpkı Çanakkale Zaferi gibi yeni zaferler yazacaktır. Asla umutsuz değiliz” dedi. Toplumun her kesiminin feryat ettiğini öne süren Şenel; “Bu milletin geçmişinde Süleyman Şah türbesini PKK’nın kontrolündeki bir yere taşımak gibi bir acizlik hiçbir zaman olmadı” dedi.

Hayatı boyunca siyaseti kendisi için bir makam ve mevki aracı olarak görmediğini kaydeden Sabri Şenel; “Makamlar, mevkiler hepsi gelip geçicidir. Benim için asıl olan şairin dediği gibi gök kubbede hoş bir seda bırakabilmektir. Her zaman tüm inançlara ve manevi değerlere saygılı olduk. Onurlu ve dik duruşumuzla sürekli karar adamı olduk” dedi.

Reklamı Geç