Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP ÇEKMEKÖY KADIN KOLLARI BAŞKANI ADAY ADAYI…

Milletvekili aday adaylığı müracaatlarının

Milletvekili aday adaylığı müracaatlarının 12 Mart’ta başlayacağı MHP’de isimler ön plana çıkmaya başladı. MHP Çekmeköy Kadın Kolları Başkanı Funda Hamide Arslan Kar, adaylığını açıklayarak iddialı bir çıkış yaptı.

mhpcekady37 Haziran’a doğru iktidar ve ana muhalefet partileri aday adaylığı sürecini tam gaz yürütürken bir diğer muhalefet partisi MHP’de de müracaatlar bu hafta başlıyor. İstanbul birinci bölgede aday adayı isimleri belli olan ilçelerde siyasi gündem yoğunlaşıyor. İstanbul birinci bölgeden aday adaylığı müracaatı yapacağını açıklayan MHP Çekmeköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Funda Hamide Arslan Kar, İlçe Başkanı Erdinç Ertuğrul’un da katılımıyla bir basın açıklaması yaparak iddialı bir çıkış yaptı.

mhpcekady2Funda Kar’ın aday adaylığı açıklamasına katılarak teşkilat mensuplarına hitap eden İlçe Başkanı Erdinç Ertuğrul, “Bir süredir vermiş olduğumuz seçim startını bundan sonra daha yoğun şekilde sokaktaki vatandaşımıza yansıtacağız. Çalmadık kapı, sıkılmadık el, girilmedik hane ve işyeri bırakmaksızın çalışacağız. Milliyetçi hareketin yol haritası ve ülkemiz gerçeklerini her bir yurttaşımıza anlatarak geleceğimiz adına destek isteyeceğiz” dedi.

mhpcekady1İstanbul’un tüm ilçelerinde olduğu gibi Çekmeköy’de de son dönemde önemli bir ivme yakaladıklarını ifade eden Ertuğrul, “Milletimiz artık gerçeği gördü ve çoluk çocuğunun güvenli geleceği için tek adresin MHP olduğunu çok iyi biliyor. 7 Haziran milletimiz için bir dönüm noktası olacak” dedi. MHP Aday Adayı Funda Kar da, partililere seslenerek saha çalışmalarını yoğunlaştıracaklarını ifade etti.

Reklamı Geç