Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP İLÇE BAŞKANI TAHSİN İNCE’DEN ANLAMLI MESAJ..

Çekmeköy Cemevi’ni ziyaret ederek

Çekmeköy Cemevi’ni ziyaret ederek Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Mehmet Yıldız ve yöneticilerle biraraya gelen MHP İlçe Başkanı Tahsin İnce, “Alevi de bizim Sünni de, Cami de bizim Cemevi de… Ayrımcılık yapanlar asırlar geçse de Yezid’in safından çıkmayanlardır” diyerek birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Göreve atanmasının ardından ilçedeki her kesimden, herkesle yakın diyalog ve temaslar kuran Milliyetçi Hareket Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Tahsin İnce, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Cemevi ziyaretinde birlik ve beraberlik mesajları verdi. Meclis Üyesi Alparslan Şahinoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çekmeköy Cemevi’ni ziyaret ederek Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Mehmet Yıldız ve yöneticilerle istişarelerde bulunan MHP İlçe Başkanı İnce, toplumun tüm kesimlerini kucaklayan, birleştiren ve kaynaştıran bir anlayışla çalışmalarını sürdüreceklerini gösterdi.

Çekmeköy kamuoyunda son derece olumlu izlenimler bırakan ziyaretle ilgili olarak bir mesaj paylaşan MHP İlçe Başkanı Tahsin İnce, “Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Mehmet Yıldız’ı ziyaret ederek Alevi Canlarımızla sohbet ettik. Alevi de bizim Sünni de bizimdir. Cami de bizim Cemevi de bizimdir. Ayrımcılık yapanlar asırlar geçse de Yezid’in safından çıkmayanlardır” dedi.

Reklamı Geç