Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP TABANI, 1 BÖLGEDE SABRİ ŞENEL SÜRPRİZİ BEKLİYOR..

7 Haziran’ın ardından yenilenmesi

7 Haziran’ın ardından yenilenmesi kararlaştırılan 1 Kasım genel seçimlerine doğru yol alırken işleyen seçim takvimi siyasi partilerde adaylık yarışıyla devam ediyor. Ülkücü camia başta olmak üzere; bölge halkı ve kamuoyunun yakından tanıdığı, MHP’nin İstanbul 1. bölgedeki en etkili isimlerinden Sabri Şenel’in listeye bu kez ön sıralardan yazılarak aday gösterilmesi bekleniyor.

sabriseneladays2MHP tabanı ve ülkücü camianın yoğun ısrarla istemesi üzerine parti üst düzey yönetim tarafından listenin baş sıralarına yazılması beklenen Sabri Şenel, bir süre önce sosyal medya hesabından duyurduğu ‘aday değilim’ açıklamasını 4 Eylül günü yaptığı aday adaylığı müracaatı ile işaret fişeğini ateşlemiş oldu. Bu güne kadar yapılan bir çok seçimde aday adayı olduğunu fakat yaşanan bir takım haksızlıklar nedeni ile hep arka sıralarda yer aldığını, buna rağmen canla başla çalışıp partisinin başarısına önemli katkılar sağladığını açıklayan Şenel, bu seçimde de üzerine düşen görev ve sorumlulukları yerine getireceğini fakat aday olmak istemediğini kamuoyuna duyurmuştu.

sabriseneladays3Aradan geçen kısa zaman içerisinde gerek MHP tabanı gerekse ülkücü camianın yoğun istek ve ısrarları sonucu genel merkezin de harekete geçmesiyle Sabri Şenel’in 4 Eylül günü aday adayı olmak zorunda kaldığı ve kendisinin bu kez listenin en ön sıralarına yazılarak partisinin başarı grafiğini çok daha yukarılara taşıyacağı konuşuluyor.

sabriseneladays1Aday adaylığı müracaatının ardından bir açıklama yapan Sabri Şenel, şunları söyledi:  “Bu dönem, milletvekilliği için aday olmayı düşünmüyordum! Ama; yaptığım muhasebe sonucu itibariyle; ülkenin, çok kötü yönetiliyor olmasından dolayı, içinde bulunduğu olumsuz şartlar ve Milliyetçi Hareket’e duyulan ihtiyacın her geçen daha fazla artması ve konu ile ilgili diğer düşüncelerim sonucunda, tercihimi aday olma istikametinde yapmış bulunmaktayım. Dolayısıyla, yangına su taşıyan karınca misali, safımızın belli olması niyetiyle, adaylık müracaatımı yaptım! Sıranın ve de seçilebilecek veya seçilemeyecek bir yerden aday gösteriliyor olmamın, hiç bir öneminin olmadığını ilan ederek, MHP’nin zafere ulaşmasını ve bu vesileyle adaylığımın hayırlı uğurlu olmasını, Cenab ı Allah’tan niyaz ediyorum…”

 

Reklamı Geç