Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Millet Partisi; “Millet üçüncü bir yol arayışında..”

31 Mart seçimlerine kendi

31 Mart seçimlerine kendi adaylarıyla giren Millet Partisi, tüm il ve ilçelerde yerel seçime hazırlanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Hüsnü Güner ve İstanbul İl Başkanı Özcan Yay, yerel basın mensuplarıyla biraraya gelerek seçim gündemi ve saha çalışmalarını değerlendirdiler..

Doğaseverler Kültür Merkezi’nde gerçekleşen yerel basın buluşmasına; Millet Partisi İstanbul İl Başkanı Özcan Yay, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Hüsnü Güner, İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mustafa Koçak, İl Disiplin Kurulu Başkanı Derviş Doğan ve MKYK Üyesi Mevlüt Koçoğlu katıldı.

Milletin ne iktidar partisi ne de ana muhalefete mecbur olmadığını ifade eden İBB Adayı Hasan Hüsnü Güner, adaylığından sonra projelerini açıklayan AK Parti İstanbul Adayı Murat Kurum’un kendisinin günler öncesinde çıkarmış olduğu broşüründe yer alan 0-4 yaş çocuklu annekart için bunun 0-6 yaşa yükseltilmesi gibi maddeleri kopyaladığını, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ise önceki yönetim döneminden farksız olarak kentin her yerini betona gömen 30-40 katlı yüksek binalara izin vermeye devam ettiğini söyledi. Ulaşımdan sağlığa, eğitimden kentleşmeye kadar hayatın her alanına yönelik plan ve projeleri olduğunu söyleyen Güner, 39 ilçede haftanın 7 günü sahada olduklarını ve toplumun tüm kesimleri ile biraraya gelerek Millet Partisi’nin programını anlatmaya devam ettiklerini ifade etti.

Millet Partisi İstanbul İl Başkanı Özcan Yay ise yaptığı değerlendirmede ülkenin siyasette ve yönetimde üçüncü bir yol arayışında olduğunu kaydetti. Millet Partisi’nin 40 yılı aşkın siyasi ömründe dün olduğu gibi bugün ve yarın da ülke ve millet çıkarlarını savunmaya ve hiçbir zaman olmadığı gibi bundan sonra da dış güçlerin dizayn oyununa gelmeyeceğini söyleyen Başkan Yay, “Bu millet balon gibi şişirilmişleri aynı şekilde indirmesini bilir. Millet Partisi gibi değerleri de her zaman yaşatır” şeklinde konuştu. Özcan Yay, yurdun dört bir yanında olduğu gibi İstanbul’un ilçelerinde de adaylarını ve meclis üyesi listelerini çıkaracaklarını kaydetti.

Reklamı Geç