Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Milletimizin İBB’de Kurum, ilçede Poyraz diyeceğine inancım tam..”

Bölgemiz siyasetinin önde gelen

Bölgemiz siyasetinin önde gelen isimlerinden Hüseyin Avni Sipahi’nin oğlu, Ak Parti Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Adayı Av. Tolgahan Sipahi, yerel basın temsilcileriyle iftar davetinde biraraya gelerek hem seçim gündemine ilişkin sohbet havasında değerlendirmelerde bulundu hem de geleceğe yönelik fikir ve düşüncelerini aktardı. Babası Hüseyin Avni Sipahi’nin bir gönül adamı olduğunu ifade eden Av. Tolgahan Sipahi, “Biz de babadan böyle gördük ve hizmet yolunda yolumuza devam edeceğiz” dedi. Pazar günkü seçimi de değerlendiren Sipahi, milletin İstanbul Büyükşehir’de Murat Kurum, ilçede Ahmet Poyraz ile yola devam etme kararı alacağına inancının tam olduğunu kaydetti.

İstanbul Doğaseverler Kültür Merkezi’nde yerel basın mensuplarıyla iftarda Ramazan bereketini paylaşan AK Parti Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Adayı Av. Tolgahan Sipahi, “1 Nisan’dan itibaren üstleneceğimiz görev ve sorumluluğun öneminin farkındayım. Babam Hüseyin Avni Sipahi, uzun yıllar bölgemiz halkına hizmetleri geçmiş ve hizmetleri devam eden bir gönül insanı. Biz de ondan gördüğümüz üzere, onun yolundan gidiyoruz ve ondan gördüğümüz hizmet anlayışını devam ettirmeye çalışıyoruz” dedi.

Tolgahan Sipahi; “AK Parti çatısı altında 1 Nisan’dan itibaren İstanbul Büyükşehir’de Murat Kurum ve ilçede Ahmet Poyraz’la milletimizin yola devam diyeceğine inancımız tam. Bizler de meclis çatısı altında hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Bu süreçte siz yerel basın mensubu dostlarımızın da bizlere yol gösterici ve yardımcı olmasını temenni ederim. Toplumun tüm kesimleri ile olduğu gibi siz yerel basın bensupu arkadaşlarımızla da ilçemizin ve bölgemizin hayrına olacak her işte istişare ve diyalog içerisinde olmaya gayret edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yerel gazeteciler de yaptıkları selamlama konuşmasında davetten dolayı Sipahi ve çalışma ekibi arkadaşlarına teşekkür edip başarılar dilediler.

 

Reklamı Geç