Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MİLLETVEKİLİ ADAYI LEVENT METİN: “MİLLİ GÖRÜŞ MECLİSE..”

Cumhur İttifakı ortağı Yeniden

Cumhur İttifakı ortağı Yeniden Refah Partisi, kendi milletvekili aday listeleri ile gireceği 14 Mayıs seçimlerine her geçen gün daha yoğun saha çalışmaları temposuyla hazırlanmaya devam ediyor. “Anadolu yakasında her gün başka bir ilçede halkımızla beraberiz” diyen İstanbul 1. Bölge Adayı Levent Metin; “Sahada olumlu manada çok güzel tepkiler alıyoruz” diyor.

Yeniden Refah Partisi Milletvekili adayları saha çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. İstanbul 1. Bölge olarak geçen Anadolu yakasında gece-gündüz demeden seçmenle buluşan Levent Metin, “Partimizin ve ittifakımızın diğer adaylarıyla birlikte 14 ilçemizi her gün başka bir ilçe olmak üzere sokak sokak dolaşıyoruz. Esnaf ziyaretleri yapıyoruz, çarşı-pazarda vatandaşlarımızla sohbet ediyoruz. Beykoz’dan Tuzla’ya, Kadıköy’den, Kartal, Maltepe, Ataşehir, Üsküdar, Adalar, Pendik, Ümraniye, Çekmeköy, Sancaktepe, Sultanbeyli ve Şile’ye bütün ilçelerimizde; esnafından ev hanımına, işadamından öğrencisine hemşerilerimizle biraraya geliyoruz. Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan’ın selamlarını iletiyoruz. Ülkemizin daha güzel yarınları için partimizin plan ve programlarını anlatıyoruz. Hemşerilerimizden çok güzel tepkiler alıyoruz” diyor.

Vatandaşların milletvekili seçimlerinde Yeniden Refah Partisi’ne destek vererek milli görüşü meclise taşıyacaklarını ifade ettiklerini kaydeden İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Levent Metin; “Bu da bizim motivasyonumuzu ve çalışma şevkimizi daha da artırıyor. 14 Mayıs’a kısa bir süre kaldı. Milli görüşün mecliste olması ülkemiz için gerçekten önemli. Meclise girmeden geçen bu 3.5-4 yıllık süreçte hayra motor, şerre fren olma adına bir çok çalışmalarda bulunduk, doğruya doğru yanlışa yanlış dedik ve yapıcı bir muhalefet yaptık. Şimdi ise yanlışları hep birlikte düzeltmek adına, doğruyu ve hakkı hakim kılmak için ittifakımızla çok güzel çalışmalar yapacağız. Vatandaşlarımızdan beklediğimiz ilgi ve teveccühü alıyoruz. Son derece umutluyuz. Sloganımız milli görüş meclise.. Herkesten destek bekliyoruz” şeklinde konuşuyor.

Reklamı Geç