Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Milli Görüş Hareketi bu sefer Çekmeköy’den sel olup akacak..”

“Çekmeköy’e refah gelecek yüzler

“Çekmeköy’e refah gelecek yüzler gülecek” sloganıyla sahaların tozunu attıran Yeniden Refah Partisi, 31 Mart’a çok iddialı giriyor. “Milli Görüş Hareketi bu sefer Çekmeköy’den sel olup akmaya başlayacak inşallah” diyen Belediye Meclis Üyesi Adayı Veysel Tuna, “Çekmeköy’de refah coştu geliyor” şeklinde konuştu.

31 Mart’a geri sayım sürerken siyasiler de kamuoyuna son mesajlarını veriyor. İddialı söylemlerle 31 Mart’a hazırlanan Yeniden Refah Partisi’nin Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Adayı Veysel Tuna, “Yapılan araştırmalar da gösteriyor ki anketlerde hiçbir araştırma firması Çekmeköy seçimlerinin ne olacağını tahmin etmekte zorlanıyor. Çünkü seçmen sessiz ve ser verip sır vermiyor” dedi.

Kendilerinin yaptığı araştırmaların ise seçmenin iktidara ve belediyeye kızgın ve öfkeli olduğunu gösterdiğini kaydeden Veysel Tuna, “Başta hayat pahalılığı ve ücretlerdeki adaletsizlik olmak üzere belediyedeki bazı olumsuzluklar ve bir kısım insanların anormal şekilde haksız zenginleşmesine seçmen sandıkta gereken cevabı verecektir” dedi. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın, Milli Görüş’ün lideri rahmetli Erbakan’ın gününe dönmek için aynı politikaları izlediğini dile getiren Tuna, “İnşallah en kısa zamanda 1994 ruhuna dönerek Çekmeköy’de milletimizi rahatlatacak ve bu haksız düzene son vereceğiz” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç