Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MODERNİZE EDİLEN ASANSÖRLER DAHA GÜVENLİ

Otis Türkiye, binalardaki ulaşımı

Otis Türkiye, binalardaki ulaşımı hızlandıran yenilikçi çözümlere imza atmaya devam ediyor. Otis, ileri teknolojisiyle  gerçekleştirdiği modernizasyon çalışmalarıyla asansörlerin verimliliğini, konforunu ve emniyetini arttırmaya yönelik yaratıcı çözümler sunuyor.
asansrgvn3Serviste mükemmellik ilkesiyle, her geçen gün büyüyen bir coğrafyada servis hizmeti sunan Otis Türkiye; modernizasyon programları kapsamında, pek çok inovatif teknolojiyi geliştirerek uygulamaya devam ediyor. Üretim kapasitesi ve geniş yedek parça stoku ile Türkiye’nin en yaygın asansör firması olduklarını belirten Otis Türkiye Genel Müdürü Özgür Aren, “Gökdelenlerdeki yüksek hızlı asansörlerden, birkaç katlı apartmanlardaki asansörlere kadar tüm ünitelerin modernizasyonu, aynı deneyim, donanım ve emniyetle hareket eden uzman ekiplerimiz tarafından yapılıyor. Doğru teknik, ekipman ve teknolojileri doğru noktalara uyguladığımız modernizasyon çalışmalarımızla, enerji maliyetlerini azalttığımız asansörleri emniyetli ve konforlu bir hale getiriyoruz. Yenilikçi teknolojilerle kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyoruz” dedi.

asansrgvn1Otis Türkiye’nin geliştirdiği EMS Panorama, Compass Akıllı Yolcu Yönlendirme Sistemi gibi her bir uygulama, bina trafiğinin iyileştirilmesi, sistem kontrolü ve emniyetin artmasını sağlıyor. Asansörlerde kapı mekanizmasının değişimi, asansör kumanda panosunun yenilenmesi ve tahrik sisteminin regeneratif hale getirilmesi gibi çalışmalarla modernizasyon gerçekleştiren Otis Türkiye, mevcut asansörlerin en güncel emniyet standartlarıyla donatılmasını sağlıyor.  Otis Türkiye’nin modernizasyon çözümleri asansörlere yüksek emniyet standartları, yüksek duruş hassasiyeti, sarsıntısız seyir, yüksek performans, maksimum enerji tasarrufu, düşük işletim maliyeti ve çağdaş, estetik bir görünüm gibi özellikler kazandırmayı içeriyor.

asansrgvn2Yapı Kredi Plaza, Swissôtel The Bosphorus, Hilton İstanbul Bosphorus ve Hilton ParkSA İstanbul’da modernizasyon uygulamaları gerçekleştiren Otis Türkiye; apartmanlardan gökdelenlere, alışveriş merkezlerinden metro istasyonlarına, havaalanlarından hastane, otel ve kamu binalarına kadar çok geniş bir yapı grubunun, asansör, yürüyen merdiven ve yürüyen yol ihtiyacını karşılamaya devam ediyor.  1865’te İstanbul’da kurulan ve 1921’den bu yana kesintisiz olarak asansör sektöründe faaliyet gösteren Türk firması Buga, 1991 yılında Buga Otis (Otis Türkiye) adını aldı. Bugün, Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu içinde yer alan tek asansör firması olan Otis Türkiye, yılda 1700 adet asansör üretimi ile bulunduğu bölgede önemli bir üretim üssü olarak konumlanıyor.

Reklamı Geç