Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Müdavimi olacağınız eşsiz bir lezzet mekanı; HemDem Ocakbaşı..

“Geçmişten günümüze hayallerdeki usta

“Geçmişten günümüze hayallerdeki usta lezzet” sloganıyla hizmete açılan Hemdem Ocakbaşı; tecrübeli ustaları, güleryüzlü personeli, yöresel lezzetleri, özgün reçeteleri ve özenli sunumlarıyla sizleri ağırlamaktan gurur duyuyor.

Lezzet tutkunları, damak çatlatan eşsiz bir mekana kavuştu. “Geçmişten günümüze hayallerdeki usta lezzet” sloganıyla Kadıköy Kozyatağı’nda hizmete açılan Hemdem Ocakbaşı; tecrübeli ustaları, yöresel lezzetleri, özgün reçeteleri ve özenli sunumlarıyla müdavimi olacağınız bir mekanda sizleri ağırlıyor.

“Babalarımızdan bizlere miras kalan geleneksel değerlerimizi yaşatmak, onların öğrettiklerini yanımıza alıp daha da ileriye taşımak bizim için çok önemlidir” diyen Hemdem Ocakbaşı yetkilileri, hizmet anlayışına ilişkin şu bilgileri verdiler:

Vizyonumuz ve misyonumuz siz değerli misafirlerimizi mekanımızda keyifle ağırlamak, ülkemizin kültürel lezzetlerinden olan; kebap, lahmacun, pide ve meze çeşitlerimiz ile sizlere öncü lezzetler sunmaktır. Ayrıca yöresel lezzetlerimizden olan etli çiğ köftemizi de menümüzde bulabilirsiniz.

Siz değerli misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bu büyük aileyi her geçen gün daha da büyütüyoruz.

Not: Sevgili pati dostlarımızı da hiç bir zaman unutmuyoruz.

Üstün Kalite: Sizin için seçtiğimiz malzemelerin kalitesi her bir tabakta özenle hissedilir, çünkü sizin için en iyisini sunmak bizim önceliğimizdir.

100% Doğal: Tüm yemeklerimizde %100 Doğal ürünler kullanarak, doğaya saygılı ve sağlıklı bir lezzet deneyimi sunuyoruz.

Mangal Lezzeti: Geleneksel mangal lezzetlerimiz, özenle seçilmiş malzemelerle damaklarınıza unutulmaz bir lezzet şöleni sunuyor.

Adres: Kozyatağı Mah. Şehit İlknur Keleş Sok. Anaç Aksakal Plaza No: 10 A 34742 Kadıköy/İstanbul
Telefon: 0532 219 62 38
e-mail: info@hemdemocakbasi.com
web: www.hemdemocakbasi.com

Reklamı Geç